MEGÉRKEZETT FRANCIAORSZÁGBA A CSAPAT

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.01.13.
Szerencsésen megérkezett Nantes-ba a Motherson-Mosonmagyaróvár női kézilabda csapata. Az MKC az Európa-Liga B. csoportjának második körében, szombaton 20.00 órakor lép majd pályára. A Neptunes De Nantes - Motherson-Mosonmagyaróvár találkozót a Sport 1 TV élőben fogja közvetíteni.


A mosonmagyaróvári csapat hajnali négykor indult el Franciaországba, hiszen a Párizsba tartó repülőgép 06.15 órakor indult. A francia fővárosban volt egy gyors átszállás és így a delegáció 12.25 órakor érkezett meg az Atlanti óceántól ötven kilóméterre fekvő Nantes-ba. Az ebéd után így érthető, hogy a szállodai szobáikban pihenhettek a játéksok, de 16.15 órától már az ellenfél játékának videó elemzése volt a program. Fél hattól pedig edzést vezényelt Gyurka János a mérkőzés helyszínén, a külső és belső megjelenésében is rendkívül érdekes Palais des Sports de Beaulieu, amely 5500 néző befogadására alkalmas. Ezt vacsora követte, majd gyorsan gyors lefekvés, hiszen rendkívül hosszú volt ez a nap mindenkinek.  

- A Neptunes De Nantes nagyon komoly játékerőt képvisel, a tapasztalt kézilabdázók és a fiatal tehetségek kiváló csapatot alkotnak - nyilatkozta a mérkőzés felvezetésként az MKC vezetőedzője. - A dániai vereségük után pedig egészen biztos, hogy javítani akarnak, hiszen egyértelmű céljuk a továbbjutás a csoportból. Tökéletesen tisztában vagyunk tehát azzal, hogy az előzetes esélyek mellettük szólnak, így ezzel mi nem foglalkozunk. Nekünk most ismét meg kell találnunk önmagunkat, a játékunkat, azt a küzdeni tudást, amit hiányoltam a siófoki bajnoki mérkőzésen. Hajnalban indulunk, hogy a Franciaországban töltött időt a lehető legjobban ki tudjuk használni edzésre, a videó felvételek elemzésére. Felkészülünk tehát az ellenfelünkből, de a saját játékunkat akarjuk játszani, ami akkor vezethet egy jó mérkőzéshez, ha bátrak is leszünk. 

Szombaton 10.00 órakor lesz a reggeli, a délelőtt folyamán sor kerül egy kis átmozgatásra, majd 13.00 órakor kerül sor az ebédre. Ezt ismét egy kis pihenés követi, így a mérkőzésre egy húsz perces séta után, este hat órakor indul majd a Motherson-Mosonmagyaróvár. Vasárnap ismét nagyon korán 04.30 órakor kell indulni, a repülőgép 06.10 órakor indul és 11.30 órakor fog landolni a bécsi repülőtéren. 


Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - DKKA
2024.04.26., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó