MEGFOGYATKOZVA

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2021.04.11.
Az MKC U22-es csapata a bajnokságra törő Komárom VSE gárdáját fogadta az NB II-es felnőtt bajnokságban. Nem várt egyszerű feladat tehát a fiatalokra, amelyet sajnos most még a mérkőzés közbeni sérülések is megnehezítettek. Az MKC ifi így vereséget szenvedett, de legalább játszani tudott, ellentétben a serdülő csapattal, amelynek a Győr-Moson-Sopron megyei bajnoki mérkőzése elmaradt.

Női felnőtt NB II Észak - nyugat - 17. forduló:  
Mosonmagyaróvári KC U22 - Komárom VSE  16 - 31 (8 - 18) 
2021 április 10. - Mosonmagyaróvár, UFM Aréna 
Vezette: Ihász Bence László - Pápai Péter 


MKC U22: Mestyán – Dezséri 1, Nemes 3, Babinszky 5, Paróczai, Lázár 1, Szabó Cs. Csere: Dávida (kapus), Fekete F. 3, Kiss J. 3, Trestyén. Edző: Bognár Róbert 

Bognár Róbert:
- Sajnos Lázár Jázmin ennek a mérkőzésnek már a tizedik percében a fájdalomtól sírva jött le a pályáról és nem sokkal utána térdproblémák miatt Nemes Laura is kiszállt a játékból. Így változtatnunk kellett a céljainkon, hiszen rögtönzésekkel, vészmegoldásokkal nem maradt esélyünk a komáromi csapat ellen. Igaz, hogy komplett csapattal sem lett volna sok esélyünk, a négy volt NB I-es játékost is felvonultató vendégekkel szemben. Nem tudom tehát hibáztatni a lányokat a vereségért, mert arról nem tehettek, hogy ilyen balszerencsésen elfogytunk. Azt pedig nem is bánom, hogy testközelből láthatták a volt élvonalbeli kézilabdázókat, akik hatvan percig példamutatóan játszottak.


Következő mérkőzés:
Szombathelyi KKA- MKC
2021.05.08., 16:00 óra.