MEGLEPETÉS GYŐZELEM ÉS PAPÍRFORMA VERESÉG

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.09.11.
A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club serdülő kézilabda csapata szép sikerrel kezdte a bajnokságot Mosonmagyaróváron, a Győri Audi ETO KC fiataljai ellen. Az MKC ifjúsági gárdája pedig vállalható vereséget szenvedett Balatonbogláron, ahol a Nemzeti Kézilabda Akadémia gárdája volt az ellenfelük.

Mosonmagyaróvári KC - Győri Audi ETO KC IV 22-16 (12-10)
Mosonmagyaróvár, UFM Aréna, serdülő II. osztályú mérkőzés. V.: Mészáros, Tóth J.
MKC: Horváth Sz. - Uzonyi-Varga 5, Sztranyovszki 4, Bíró L., Pető, Babinszky 12, Lengyel L 1. Cs.: Lengyel N. (kapus), Baumgartner, Mészáros A., Sefcsik, Buga R., Forgács, Plachy, Renner, Lengyel Zs. Edző: Farkas Veronika. 
Farkas Veronika: - Végig vezettünk a bajnoki rajton és a mérkőzés hajrájában sikerült növelni az előnyünket. A találkozó elején egy kicsit meglepte a játékosaimat az ETO nyitott védekezése, de akkor sikerül jól forgatni a csapatot. A második félidőben pedig már szép támadásokat vezettünk és Horváth Szofi is jó teljesítményt nyújtott a kapuban. A nagyon gólerősen játszó Babinszky Lara húzóember volt, de a legjobban annak örülök, hogy csapatként voltunk jobbak.


NEKA I - Mosonmagyaróvári KC 35-15  (16-4)
Balatonboglár, ifjúsági I. osztályú mérkőzés. V.: Bán-Farkas, Miksó. 
MKC: Fritz - Ruzsom, Simon 1, Vinkelmann 2, Paróczai 2, Lázár 3 , Fekete F. 2.
Cs.: Dávida (kapus), Papp 3, Szabó Cs. 1, Bartha 1, Pusztai, Trestyén, Pozsgai.
Edző: Stranigg Ferenc. 
Stranigg Ferenc: - Jól felkészített, tehetséges és fizikálisan is nagyon erős csapat volt az ellenfelük, ezért elsősorban egy kemény, fegyelmezett védekezést kértem a lányoktól. Ezt a második félidőben sikerült megoldani, mert akkor már nem volt annyira "megijedve" a csapatunk. Nagyjából az történt ezen a bajnoki találkozón, amire előzetesen is számítani lehetett. Pontosabb végjátékkal és jobb helyzetkihasználással persze több gólt is dobhattunk volna.


Következő mérkőzés:
NB I, 17. forduló
2020.02.22., 18:00 óra.
Érd Aréna, Érd, Velencei út 39-41.
X