MEGLEPETÉS PLÜSSFIGURÁK

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.05.03.
Évek óta kedves hagyomány a Mosonmagyarúvári Kézilabda Club egyik mérkőzésén, hogy a szünetben plüssfigurákat dobnak a pályára a szurkolók. Az idén a közelgő gyereknapot célozta meg ezzel a Mosonmagyaróvári Kézilabda Szurkolók Egyesülete és a mosonmagyaróvári PÉLDA Egyesület a Szigetközi Gyermekekért. A szombaton 18.00 órakor kezdődő Motherson-Mosonmagyaróvár - Siófok KC találkozó szünetében ismét repülhetnek tehát a játékok, amelyek igazi meglepetésként, a legjobb helyre fognak megérkezni.


- Nagyon jó a kapcsolatunk a PÉLDA Egyesület a Szigetközi Gyermekekért szervezőivel, így most közösen terveztük meg ezt az ajándékozási akciót - mondta Vitéz Péter a Mosonmagyaróvári Kézilabda Szurkolók Egyesületének elnöke. - Remek ötletnek tarjuk a plüssfigurák játszótereken történő elhelyezését, igazi meglepetést fognak szerezni a gyerekeknek. Telt házra számítunk a szombat esti Siófok elleni rangadón, így arra kérjük a szurkolótársainkat, hogy legalább egy plüssállatot, babát vagy játékot hozzanak magukkal. Nagyon szép, megható látvány, amikor többszáz ilyen ajándék repül az UFM Aréna küzdőterére. A mosonmagyaróvári szurkolókat pedig mindig az jellemezte, hogy segítik a jó kezdeményezéseket. 

- Az egyesületünk már elkezdte a plüssfigurák gyűjtését, de nagyon számítunk a szombati mérkőzés szünetében bedobásra kerülő ajándékokra - tette hozzá Mészely Réka újságíró, a PÉLDA Egyesület a Szigetközi Gyermekekért munkatársa. - Volt már egy hasonló közös akciónk a mosonmagyaróvári szurkolókkal, amikor többszáz labdát sikerült így eljuttatnunk a rászoruló gyerekeknek. Most a gyereknapon akarjuk szétosztani a plüssfigurákat, amelyeket már korán reggel elhelyezünk a város és a környék játszóterein. Minden egyes ajándéknak lenne helye, hiszen Hegyeshalomtól - Ásványráróig szeretnénk felkeresni a parkokat. A gyerekek tehát a játszótereken találnák meg ezeket az ajándékokat, gyereknapi meglepetés lenne egy - egy plüssfigura. Szeretnénk is megkérni a szülőket, hogy a kicsik csak egy tárgyat vegyenek el, hogy a lehetőleg minden gyereknek maradjon meglepetés. Nagyon örülnénk, ha az öröm pillanatairól küldenének fotókat a PÉLDA Egyesület Facebook oldalára, amelyeket majd az MKC honlapján és a Kisalföldben is megjelentetünk.