MEGMUTATHATJUK MAGUNKAT

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.05.15.
Bognár Róbert az MKC vezetőedzője elégedetten nyilatkozott a Békéscsaba elleni hazai bajnoki mérkőzés sajtótájékoztatóján.
Még azt is megemlítette, hogy kicsit sajnálja, hogy véget ér a bajnokság, mert még lenne néhány jó mérkőzés most a mosonmagyaróvári csapatban.

"Együtt van a csapatunk és ilyenkor valóban élvezetesek a mérkőzések, de természetesen a szünet is jól jön már – mondja Bognár Róbert az MKC vezetőedzője. A Békéscsaba ellen jól játszottunk, elértük a célunkat és a közönségünket is kiszolgáltuk. Ennek megfelelően jó hangulatban készülünk az ETO elleni pénteki találkozóra. Természetesen nem gondolkozunk eredményben, hiszen pontosan tudjuk, hogy a világ jelenlegi legjobb csapata lesz az ellenfelünk. Mindent megnyertek a győriek az idén és a magyar bajnokságot is hibátlanul akarják lezárni."

Mindezek ismertében, mi lehet a célja a mosonmagyaróvári csapatnak a pénteki találkozón?

"Nagy közönség előtt fogunk kézilabdázni és sokan látják majd ezt a mérkőzést a televíziós közvetítés során. Arról beszéltünk tehát a lányokkal, hogy ez lehetőség a mi számunkra is arra, hogy megmutassuk magunkat. Szeretnénk tehát egy jó mérkőzést játszani, amelyen méltó ellenfelei leszünk az ETO csapatának. Ők egyértelműen győzelemre és ünneplésre készülnek és ez így is van rendjén. Viszont elképzelhető, hogy már nem lesznek annyira élesek, hiszen sok fontos mérkőzést játszottak ez elmúlt időszakban."

Legutoljára a Magyar Kupa ötödik fordulójában találkoztunk a győri csapattal és akkor tíz gólos vereséget szenvedtünk.

"A februári találkozó 35 – 25 – ös végeredményével nem is volt különösebb baj. Viszont azon a találkozón voltak olyan periódusok, amikor teljesen állva hagyott bennünket az ETO. Most, bármennyire nehéz is lesz, de ezeket a játékperceket ki akarjuk zárni. A saját teljesítményünkkel és játékunkkal fogunk foglalkozni tehát, mert így tudjuk bebizonyítani, hogy az elmúlt időszakban jobb csapattá váltunk. Sajnos vannak sérültjeink, hiszen Bízik Réka, Farkas Veronika és Gyimesi Kitti sérülés miatt nem játszhat és Kopecz Barbara pályára lépése is bizonytalan. Hercezg Lili pedig iskolai elfoglaltság miatt nem tud részt venni az ETO elleni bajnoki találkozón."
Következő mérkőzés:
NB I, 11. forduló
2019.12.29., 18:00 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.
X