MEGYEI MECCSEK SOROZATBAN

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2021.06.06.
A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club serdülő csapata szorgalmasan pótolja a járvány miatt elmaradt Győr-Moson-Sopron megyei bajnoki mérkőzéseit. Hétközben a listavezető Mosonszolnoki KSE gárdáját fogadták, a hétvégén pedig a középmezőnyhöz tartozó Répcelaki SE volt a vendég.

Női felnőtt Győr-Moson-Sopron megyei - 20. forduló: 
Mosonmagyaróvári KC - Mosonszolnoki KSE  30 - 36 (14 - 22)
2021 június 02. - Mosonmagyaróvár, UFM Aréna 
Vezette: Borsóné Nagy Tímea - Tóth József 


MKC serdülő: Bognár R. - Renner 2, Baumgartner 9, Stranyovszky 4, Pető 1, Sefcsik 9, Buga R. 1. Csere: Szikra (kapus), Bertalan 2, Lengyel L. 1, Bíró 1, Smuk, Forgács 
Edző: Farkas Veronika 

Farkas Veronika:
- A bajnokságot vezető Mosonszolnok csapatát fogadtuk és nagyon büszke vagyok arra, hogy egy kimondottan élvezetes, izgalmas találkozót sikerült játszani a legerősebb ellenfelünkkel. Jól kezdtük a találkozót, ezzel meg is leptük a nemrég még az NB II-es bajnokságban is sikeresen szereplő vendégeket. Az idő múlásával azonban egyre inkább kihasználták a hibáinkat, valamint azt hogy kezdtek kicsit fejben és fizikálisan is fáradni a gyerekek. Ennek ellenére végig mérkőzésben tudtunk maradni, a fejlődésünket pedig egyértelműen mutatja, hogy most csak hat gólos vereséget szenvedtünk, az első Mosonszolnokon lejátszott találkozón pedig 36 - 18 volt az eredmény. Ezen a találkozón több remek egyéni teljesítmény is volt a csapatban, különösen a belső posztokon, ahol a balátlövő Baumgartner Evelin továbbra is tarja a kimagasló formáját. 

Női felnőtt Győr-Moson-Sopron megyei - 21. forduló:
Mosonmagyaróvári KC - Répcelaki SE  28 - 23 (15 - 13)
2021 június 06. - Mosonmagyaróvár, UFM Aréna 
Vezette: Balogh Marcell - Nagy Tamás   

MKC serdülő: Bognár R. - Renner 2, Baumgartner 8, Stranyovszky 5, Pető, Sefcsik 5, Bertalan. Csere: Szikra (kapus), Bíró 4, Lengyel L. 2, Uzonyi-Varga 1, Forgács 1, Smuk, Buga R. 
Edző: Farkas Veronika 

Farkas Veronika:
- A halasztások miatt, elég sűrű most a programunk, de a kislányok jól bírják a terhelést, örülnek a mérkőzéseknek. Igaz most egy kicsit álmosan, hangulattalanul kezdtük el ezt a mérkőzést, figyelmetlen védekezéssel és a lassú támadásokkal. Tíz perc elteltével ezért időt kellett kérni, hogy egy kicsit rendet rakjunk a fejekben, felrázzuk a játékosokat. Ez sikerült is, mert a továbbiakban már rendben volt a játékunk, végig vezetve nyertük meg ezt a bajnoki találkozót. Egyénileg most senkit sem szeretnék kiemelni, mert inkább csapatként teljesített jól most a gárda. A kapusaink jól védtek, a védekezésünk összeállt és támadásban is mindig volt pontos kézilabdázónk. Egy mérkőzésünk még hátravan és a jövő héten, kedden a KSE Bősárkány ellen szeretnénk szépen búcsúzni a baknokságtól.