Megyei rangadó vár a csapatra

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2024.02.14.
Újabb nehéz mérkőzés vár a Motherson Mosonmagyaróvárra, szerdán ugyanis a bajnoki címvédő Győri Audi ETO KC otthonában lép pályára az együttes.
Szeptemberben a szezon meglepetését okozva az MKC 33-30-ra legyőzte a győrieket.

„Biztos vagyok benne, hogy szeretnének visszavágni az UFM Arénában elszenvedett vereségért - mondja Tóth Eszter, a Motherson Mosonmagyaróvár csapatkapitánya. Az mindannyiunk számára egy nagyon emlékezetes csata volt. Ebben az erőltett menetben kevés idő van felkészülni, de mi szeretnénk egy jó mérkőzést játszani a bombaerős ETO-val. A mentális fáradtság azért érezhető a csapaton, de a szakmai stáb segítségével ezen megpróbálnunk átlendülni."

A legutóbbi nemzetközi kupameccsét az MKC és az ETO is elveszítette. Az óváriak a Sola ellen az Európa-ligában nem tudtak nyerni (29-34), míg a győriek a Debrecen otthonában szenvedtek vereséget a Bajokok Ligája csoportkörében, egy számukra már tét nélküli mérkőzésen (28-29).

„Hazai pályán biztosan még inkább szeretnének javítani, ezért különösen nehéz mérkőzésre számítok - ezt már a csapat irányítója, Tóth Gabriella mondja. Biztosan nagy lesz a tempó, de megpróbáljuk a saját játékunkat, akaratunkat érvényre jutattni. Most csak ez a mérkőzés lebeg a szemünk előtt, nem azzal foglalkozunk, hogy mi lesz a szezon végén. Minden meccsen küzdünk, harcolunk, ez most sem lesz másként."

A Győri Audi ETO KC-Motherson Mosonmagyaróvár bajnokit szerdán, 18 óra 30 perckor rendezik. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.
Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - DKKA
2024.04.26., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó