MINDEN JÓ, HA JÓ A VÉGE

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2020.12.15.
Az év utolsó korosztályos bajnoki mérkőzésén rangadót nyert az UFM Arénában a Motherson-Mosonmagyaróvári Kézilabda Club serdülő csapata a Győri Audi ETO KC fiataljai ellen. A kényszerű bajnoki halasztások után, tehát két győzelemmel tért vissza az MKC serdülő, amely így a dobogón telel a bajnokságban.

Leány serdülő II osztály nyugat - 12. forduló:  
Mosonmagyaróvári KC - Győri Audi ETO KC III  34 - 30 (18 - 11) 
2020 december 15. - Mosonmagyaróvár, UFM Aréna 
Vezette: Gácsig Dániel - Szecsődi Dániel 


MKC serdülő: Bognár - Uzonyi-Varga 2, Sztranyovszky 7, Asztalos 7, Pető, Sefcsik 2, Lengyel L. 2. Csere: Zentai (kapus), Baumgartner, Babinszky 6, Buga R. 6, Bertalan 2, Gyurkó 1, Forgács 1, Baumgartner, Bíró. 
Edző: Farkas Veronika 

Farkas Veronika:
- Igazi presztízs mérkőzést játszottunk az ETO csapata ellen, amely két ponttal előzött meg bennünket a tabellán. Alaposan kielemeztük a győriek nagyon tehetséges 2006-os korosztályát és ezzel kicsit meg is leptük őket ezen a találkozón. Az elmúlt napokban gyakoroltuk a nyitott védekezést, amivel távol is tudtuk tartani a kapunktól a győriek nagy lövőit. Már nyolc góllal is elhúztunk, de ez a sok ütközéssel, faulttal járó védekezés nagyon sokat kivett a játékosokból. A győzelmünk azonban így is magabiztos volt, amiért csapatként és egyénileg is dicséret jár mindegyik kislánynak. Ezek a fiatalok gyakorlatilag végig játszották az elmúlt heteket, hiszen a felnőtt megyei sorozatban megrendezésre kerültek a mérkőzéseink. Ezeken a találkozókon sokszor szenvedtünk, de most derült ki, hogy milyen hasznosak is voltak a számunkra. A serdülő bajnokságban hét mérkőzésből, hatot megnyertünk, így az idei szakasz után is bízhatunk az álmaink megvalósításában.  Következő mérkőzés:
Szombathelyi KKA- MKC
2021.05.08., 16:00 óra.