MINDEN TEKINTETBEN HASZNOS VOLT!

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.08.25.
A Motherson-Mosonmagyaróvár csapata méltóképpen képviselte a magyar női kézilabdát a Kaproncán már tizennegyedik éve megrendezett Josip Samarazija Bepo emléktornán. Az MKC a második helyen végzett a négy csapatos mezőnyben, ahol a horvát és a szerb bajnok valamint egy román élcsapat szerepelt.

Sikerült legyőzni a ZORK Jagodina gárdáját, amely csapat a következő hétvégén Bajnokok Ligája csoportkörbe jutásért játszik majd egy hasonló négyes tornán. Szép siker volt az ASC Corona Brasov elleni siker is, egy az elmúlt hetekben a Valceát megverő együttes ellen. A torna döntőjének számító Podravka Vegeta elleni találkozón egyértelműen jobb volt a BL sorozatra készülő hazai csapat. Az MKC teljesítményéről azonban mindent elmond az, hogy a mérkőzés után már meghívást is kapott a jövő évi rendezvényre!


Két nap alatt, három nagyon színvonalas felkészülési mérkőzést játszott a mosonmagyaróvári gárda. Ennek pedig, közvetlenül a bajnoki rajt előtt, nyilvánvalóan vannak olyan tanulságai, amelyeket az MKC szakmai stábja értékelni tud majd. A komoly terhelést jól bírta a csapat és ezért sikerült a legkisebb sérülés nélkül végig játszani a horvátországi tornát. Kimondottan bíztató volt az MKC fiatal kézilabdázóinak teljesítménye és reméljük, hogy csapat önbizalmát is növeli ez a nemzetközi torna.

A Motherson-Mosonmagyaróvár csapata kedden este hat órakor tartja az MKC-Start elnevezésű szezon nyitó rendezvényét az UFM Arénában. Ez a rendezvényen egyben szurkolói ankét is, ahová az MKC sok szeretettel várja a szurkolóit!

Következő mérkőzés:
NB I, 17. forduló
2020.02.22., 18:00 óra.
Érd Aréna, Érd, Velencei út 39-41.
X