MINDENKI JÁTSZOTT

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.05.17.
Megilletődötten és ezért bátortalanul kezdte a mérkőzést a mosonmagyaróvári csapat az Audi Arénában.
Így a hazai gárda hamar elhúzott, hiszen könnyedén szerezte a góljait. Az MKC időkérés után azonban összeszedte magát és négy gólra csökkentette a különbséget. A játékot továbbra is a győriek irányították, de szorosabb és ezért élvezetesebb volt a folytatás. A szünetben a kispadoknál maradt a mosonmagyaróvári gárda és így elcsíptünk néhány mondatot Balogh Sándor edzőtől. Egyértelmen több bátorságot és elszántságot kért a játékosoktól, de második félidő eleje megint erőtlenre sikerült a vendégek oldaláról. Tíz gólra növelte az előnyét az ETO, amikor elsősorban a mai találkozón a legbátrabban kézilabdázó Lázár Jázmin góljaival ismét beleállt a mérkőzésbe az MKC. Sok cserével, a játékosok forgatásával próbálta tartani a lépést a mosonmagyaróvári ifi, de az ekkor már szép számú közönség előtt, az ETO is gyorsabban kézilabdázott. Tizenhat gólos vereséget szenvedett tehát az MKC ifi Győrben, egy olyan mérkőzésen, ahol ennél szorosabb is lehetett volna a végeredmény.       

Győri Audi ETO KC I – Mosonmagyaróvári KC  37 – 21  (19 – 12)

Női ifjúsági I. osztály-Nyugat 26. forduló   
Győr, Audi Aréna 500 néző
2019. május 17., péntek, 16.00 óra.
Játékvezetők: Papp Richárd – Sörös Csaba      

MKC: Fritz N. – Domokos 1, Lázár J. 5, Szalai Zs. 2, Ganzorig A., Márczy 5 (3), Fehér Á. 3. Csere: Dávida G. (kapus), Fenesi 3, Fekete F. 1, Paróczai 1., Szabó Cs., Pozsgai F. Edző: Balogh Sándor 

Balogh Sándor: "Ez egy igazi zárómérkőzés volt, ahol a győri csapat meglőtte az átlagban szerzett góljainak a számát. Sok sikert kívánunk nekik a keleti-nyugati négyes döntőben, ahová a bajnokságban elért második helyezésükkel kvalifikálták magukat. Nálunk pedig előre eltervezetten mindenki a saját posztján léphetett pályára és mindenki azonos játékpercet is kapott. Így emlékezetes marad ez a találkozó azoknak is, akik folytatják a pályafutásukat és azoknak is, akik már nem fognak ilyen arénában játszani."
Következő mérkőzés:
NB I, 6. forduló
2019.10.18., 18:30 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.