MINDIG A KÖTELEZŐ A LEGNEHEZEBB

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2021.03.28.
A körmendiek terem problémái miatt, az MKC U22-es csapata hazai pályán fogadta a bajnokság sereghajtóját. Így egyértelműen Bognár Róbert csapata várta esélyesként a találkozót, annak ellenére, hogy a korosztályos csapatnak szerdán este volt bajnoki mérkőzése a felnőtt bajnokságban. Az MKC U22 érvényesítette is a papírformát, így a héten megszerzett négy bajnoki ponttal a bajnokság ötödik helyére lépett fel.

Női felnőtt NB II Észak - nyugat - 15. forduló: 
Körmendi DMTE - Mosonmagyaróvári KC U22  20 - 29 (10 - 18)   
2021 március 27. - Mosonmagyaróvár, UFM Aréna 
Vezette: Antal Ákos - Antalné Renner Irén 

MKC U22: Dávida - Dezséri 2, Nemes 2, Babinszky 5, Trestyén 1, Lázár 4, Fekete F. 6. Csere: Mestyán (kapus), Szabó Cs. 6, Paróczai 3, Kiss J. Edző: Bognár Róbert 


Bognár Róbert
: - A mérkőzés elején nagyon nehezen találtuk a ritmust, a játékot tudatosan lassító Körmend ellen. Kapkodtunk, nem koncentráltunk eléggé és ezek miatt többet hibáztunk a megszokottnál. Később azonban teljesen átvettük a mérkőzés irányítását, sokat javult a játékunk, sikerült gyors, lerohanás gólokat szereznünk. A hétközi mérkőzésünk erőteljesebb volt, de a győzelmünk egyáltalán nem forgott veszélyben és ma ez volt a legfontosabb feladatunk. A mai találkozón Fekete Fanni és Babinszky Lara teljesítményét lehet kiemelni, az elmúlt napok munkájáért, eredményeiért azonban az egész csapat dicséretet érdemel. A jövő pénteken Bükre utazunk, ahol a tabella második helyén álló gárda lesz az ellenfelünk, de oda sem feltett kezekkel érkezünk. 


Következő mérkőzés:
MKC- Kisvárda Master Good SE
2021.04.25., 18:00 óra.