MISTINA KITTY AZ IDÉNY VÉGÉN TÁVOZIK

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.03.06.
Szinte napra pontosan két éve, 2021 március hetedikén jelentettük be, hogy visszatér Mosonmagyaróvárra Mistina Kitty. Most pedig arról számolunk be, hogy a kapus két éves szerződése lejár, és a nyártól a Moyra-Budaörs Handball csapatában folytatja a pályafutását.


Mistina Kitty 1996 január 13.- án Békéscsabán született, ott kezdett kézilabdázni és onnan is igazolt a Motherson-Mosonmagyaróvár csapatába. Mosonmagyaróváron is másodszor kézilabdázik, először a 2014/2015-ös idényben, amit a tavalyi és a majd most lezáruló szezonok követnek. Mistina Kitty a klub valamennyi bajnoki és kupamérkőzésén pályára lépett, és külön érdekesség, hogy ezekben az években mindig a Mistina Kitty - Szemerey Zsófi páros védte az MKC kapuját. Ez a felállás a nyártól tehát megszűnik, Mistina Kitty Békéscsaba, a NEKA, Kecskemét, Székesfehérvár és Mosonmagyaróvár után, most Budaörsön keres új kihívást. Erről a budaörsi klub honlapján nyilatkozott, amiből mi is megjelentetünk egy részletet. A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club sok sikert kíván Mistina Kitty további pályafutásához!   

- Több ajánlatot is kaptam a folytatásra nézve, ezek közül a Budaörs megkeresése volt a legszimpatikusabb, sok jót hallottam a klubról, a játékosokról és a stábról. Rendkívül motivál, hogy stabil, jó teljesítménnyel segítsem a csapatot a céljai megvalósításában. Támogató társnak, igazi csapatjátékosnak tartom magam, ugyanakkor maximalista és rendkívül kritikus vagyok önmagammal szemben, szeretnék mindig az előző napinál még egy kicsivel jobb lenni. A folyamatos fejlődésben és a munkában hiszek. Mosonmagyaróváron rendkívül hasznos nemzetközi kupatapasztalatot szereztem, ami úgy érzem, nagy előrelépés volt a karrieremben. Szeretném mindezt kamatoztatni a következő két szezonban Budaörsön” - mondta Mistina Kitty.Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - DKKA
2024.04.26., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó