MKC: A SZIGETKÖZ CSAPATA IS!

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.08.29.
„MKC-start!” néven megtartotta idei szezon nyitó ünnepségét a Motherson-Mosonmagyaróvár NB I-es női kézilabdacsapata. A játékosok bemutatása és a támogatók köszöntése mellett az együttes új felszerelésével is megismerkedhetett a közönség.

Az új felszerelésen természetesen kiemelt helyet kaptak a csapat fő támogatói, a város, a világcég, névadó szponzor Motherson, a Tippmix, az Eu-Fire, az UFM, a Junkerwerk, a Flexum Fürdő, a Strabag, a Mofém, valamint két új logó is felkerült az MKC idei mérkőzés garnitúrájára. Egyrészt, a korábbi együttműködést tovább erősítve, a mezen immáron ott díszeleg a megye családi napilapjának, a Kisalföldnek az emblémája, másrészt pedig a nadrágra felkerült a Szigetköz név, amellyel a csodálatos tájegységet népszerűsíti a gárda, ráadásul egyértelműen jelzi, hogy az egész Szigetköz csapata az MKC.
Az eseményen az országos hírű B-közép is kiemelt szerepet kapott, hiszen az MKC idén hatszázezer forinttal támogatja a szurkolói egyesületet, amelynek elnökének, Vitéz Péternek egy új mezt is átnyújtott Horváth Cs. Attila klubelnök és Tilinger Tamara csapatkapitány, a 8-as szám pedig egyértelműen üzeni, hogy a közönség az együttes nyolcadik játékosa.
A Motherson-Mosonmagyaróvár, pénteken 18.30 órakor, az Alba Fehérvár otthonában kezdi meg a 2019/20-as bajnokságot.

Következő mérkőzés:
NB I, 17. forduló
2020.02.22., 18:00 óra.
Érd Aréna, Érd, Velencei út 39-41.
X