MKC: bravúrok után

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.09.02.
Remek a hangulat az Eu-Fire Mosonmagyaróvári KC háza táján, nem véletlen, hiszen a forduló válogatottjába újra beválasztott Tilinger Tamara vezérletével, egymásután három hazai mérkőzését is megnyerte az NB I-es együttes.
Ráadásul a Lajta parti város sportgáláján, a tavalyi eredményeknek köszönhetően, az év csapata is az MKC lett! Bár a héten nem lesz bajnoki találkozó, természetesen nincs megállás, az edzések napi szinten folynak, s ami valószínüleg a bravúros sorozatnak is köszönhető, a jövő szombati, MTK elleni fővárosi mérkőzésre, már most két szurkolói busz megtelt!

A bajnoki rendszernek „köszönhetően”, legközelebb március végén lép pályára hazai környezetben a mosonmagyaróvári gárda, igaz akkor, három napon belül kétszer is. Ezen találkozókra egyébként meglepetésekkel is készül a klub, amelyekről a későbbiekben tájékoztatja majd népes szurkolótáborát.

Hír még a csapat kapcsán, hogy a napokban Kopecz Barbara a felnőtt -, míg Herczeg Lili az utánpótlás válogatottnál töltött néhány napot. A rutinos kapus Scholtz Andrea túl van a térdműtétjén, rá több hónapos kihagyás vár, viszont Gyimesi Kitti már teljes erőbedobással edzhet, így a következő fordulóban már ott lehet a társai között. Egy játékossal csökkent az MKC kerete, a sorozatos sérülésekkel bajlódó horvát válogatott Zana Maric és a klub közös megegyezéssel szerződést bontott, az átlövő már haza is utazott.
Következő mérkőzés
NB I, 4. forduló
2019.09.20., 18:30 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.
MKC - vs - Érd