MKC CSALÁDI NAP

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.11.07.
Az egyesület története során először, a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club családi napot tart az UFM Arénában. A rendezvényre szombaton délelőtt kerül sor, és a klub sok színes, vidám és érdekes programmal várja az MKC-családot.


A családi napon ott lesz a Motherson-Mosonmagyaróvár élvonalbeli felnőtt keretének valamennyi kézilabdázója, és a csapatot irányító szakmai stáb. Az MKC elnöksége, a menedzsment és a kézilabda klubot támogató szponzorok is jelen lesznek, sőt aktívan részt is vesznek majd a különböző versenyeken. 
A klub ezúton is szeretettel meghívja az eseményre tehát az utánpótlás játékosait, a szülőket, a hozzátartozókat, valamint az MKC szurkolókat. Ezen a délelőttön lehetőség lesz az ismerkedésre, a beszélgetésre, olyan személyes kapcsolatok kialakítására, amelyre a mérkőzések, edzések környezetében nem nyílik lehetőség.

A játékos sportprogramokkal pedig alaposan át is mozgatják majd a résztvevőket, így a jó hangulat is garantált lesz. Reggel kilenckor egy bemelegítő aerobikkal kezdődik a családi nap és ezt követően folyamatosak lesznek a programok. Sor kerül egy kézilabda és egy foci mérkőzésre is az NB I-es csapat és a szurkolók, valamint a stáb és a szülők között. Több ügyességi egyéni és sorversenyt is kitaláltak az MKC csapatait felkészítő edzők. Az MKC utánpótlás gárdái pedig látványos edzésgyakorlatokkal is készülnek a rendezvényre.
Az Aréna büféje nyitva lesz, de a szurkolók egy finom, tartalmas pörköltet is készítenek a délelőtt folyamán. Egy kis süteménnyel, édességgel azonban meg lehet édesíteni a családi napot, mert annak biztosan örülnének a résztvevők, így azt szívesen fogadják a szervezők. A mosonmagyaróvári klub minden sportolója és munkatársa várja tehát mindazokat, akik szívesen töltenek velük néhány kellemes szombat délelőtti órát.

Következő mérkőzés:
NB I, 17. forduló
2020.02.22., 18:00 óra.
Érd Aréna, Érd, Velencei út 39-41.
X