MKC IFI GÁLA

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.05.12.
A pénteki NB I – es és serdülő siker után, szombaton az MKC ifjúsági csapata is megnyerte az utolsó hazai bajnoki találkozóját.
A pénteki NB I – es és serdülő siker után, szombaton az MKC ifjúsági csapata is megnyerte az utolsó hazai bajnoki találkozóját. Az ellenfél a Testnevelési Egyetem korosztályos gárdája volt, amely ellen egy igazi gála mérkőzést játszott a mosonmagyaróvári csapat. Ez pedig jó előjel a vasárnapi Szombathelyi KKA U22 elleni NB II – es rangadóra, amelyen néhány felnőtt keret játékossal kiegészülve, gyakorlatilag ugyanez az MKC csapat fog pályára lépni.  

Mosonmagyaróvári KC – TFSE-KSA  40 – 25  (23 – 11)

Női ifjúsági I. osztály-Nyugat 25. forduló   
Mosonmagyaróvár, UFM Aréna
2019. május 11., szombat, 11.00 óra.
Játékvezetők: Gajdán Gergely – Imre Dániel      

MKC: Fritz N. – Fehér Á. 2, Lázár J. 7, Szalai Zs. 5, Paróczai 2, Márczy 14 (3), Szabó Cs. 2. Csere: Dávida G. (kapus), Kovács P. 4, Fekete F. 3, G. Anujin 1, Pozsgai F., Fenesi. Edző: Balogh Sándor 

Balogh Sándor: "Gyakorló mérkőzés jellege volt ennek a mérkőzésnek, a bajnokságunkban eddig még pontot sem szerezett TFSE ellen. Tudtunk figyelni arra, hogy minden játékosunk megfelelő önbizalommal és frissen várja a másnapi U22 – es mérkőzést. Kizárólag Márczy Tekla játszotta végig ezt a találkozót, aki 147 gólt dobott húsz mérkőzésen és így komoly esélye van arra, hogy megszerezze az ifjúsági bajnokság gólkirályi címét. A tizenhárom csapatos bajnokságot idegenben a Győri Audi ETO KC ellen zárjuk és vélhetően a tabella hetedik helyén fogunk végezni."
Következő mérkőzés:
NB I, 11. forduló
2019.12.29., 18:00 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.
X