MKC játékosok a válogatottakban

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.11.27.
A Motherson Mosonmagyaróvár öt játékosa lépett pályára a hétvégi válogatott mérkőzéseken. Az ő teljesítményüket nézzük meg.
A magyar válogatott szombaton és vasárnap is összecsapott Hollandiával. Az első felkészülési meccset Rotterdamban Hollandia nyerte 25-23, míg a második Almeloban rendezett összecsapáson már kétgólos, 34-32-es magyar siker született.


Albek Anna az első mérkőzésen 1 gólt lőtt, a másodikon nem lépett pályára.
MKSZ/Kovács Anikó


Pásztor Noémi az első találkozón nem talált a hálóba, a másodikon 6 lövésből 5 gólt lőtt, ezzel csapata egyik legjobbja volt.
MKSZ/Kovács Anikó

Szemerey Zsófi az első meccsen nem játszott, a másodikon végig pályán volt, jó teljesítményt nyújtva 10 védéssel zárt.
MKSZ/Kovács Anikó

Ines Ivancok a magyar válogatotthoz hasonló a világbajnokságra készül. Ausztria a háromnapos Kárpát Kupán vett részt, a romániai Besztercén. Az osztrákok Portugáliát 32-20-ra, míg Svájcot 34-33ra legyőzték, majd a záró napon 41-35-re kikaptak a házigazda Romániától. Az MKC játékosa a 3 találkozón 5 gólt lőtt.
A szlovák válogatott színeiben Lancz Barbora két mérkőzésen is pályára lépett. A csehországi felkészülési tornán norvég B válogatottól 34-20-ra, a házigazdáktól pedig 27-23-ra kapott ki a szlovák válogatott. Lancz mindkét meccsen csapata egyik legjobbja volt, Norvégia és Csehország ellen is 5-5 gólt szerzett (egyet-egyet hétméteresből).
Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - DKKA
2024.04.26., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó