MKC-karácsony jótékonykodással

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.12.10.
A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club idén is megrendezi az MKC-karácsonyt.

Az eseményre december 18-án, kedden, 16.30 órától kerül sor.

Az UFM Arénában rendezendő ünnepségen ott lesznek a klub vezetői, edzői, a felnőtt és az utánpótlás csapatok játékosai. Az MKC-karácsonyon, az ajándékozáson és a színes ünnepi programon túl, a hagyományoknak megfelelően,  jótékonykodás is lesz. Az ünnepséget 18.30 órakor egy női kézilabda-mérkőzés követi, amelyen az NB I-es mosonmagyaróvári együttes ellenfele a másodosztályú Kispest NKK csapata lesz.

A bérletek erre a mérkőzésre nem érvényesek, a jegyek egységesen 1000 forintba kerülnek. (Jegyek vásárlására péntektől kezdve lesz lehetőség a Szellőrózsa ABC-ben, valamint mérkőzés előtt egy órával az UFM jegypénztárban.) A mérkőzés jegybevételéből a mosonmagyaróvári Karolina Kórház gyermekosztályát és a háromévesen súlyos állapotban fekvő Bihari Kristóf családját szeretnénk támogatni. Ezenkívül a szokásos gyűjtőakcióra is sor kerül, a szervezők kérik a kilátogató nézőket, hogy hozzanak magukkal plüssjátékokat, amelyeket egy adott jelre majd bedobhatnak a pályára, s amelyek szintén a kisgyerekekhez kerülnek majd.

A karácsonyi ünnepség és a jótékonysági mérkőzés díszvendége Kocsis Erzsébet „Böbe” , olimpiai bronzérmes, világbajnoki ezüstérmes, BL-, KEK -, EHF-kupa győztes, magyar bajnok, kupagyőztes, gólkirálynő kézilabdázó lesz, akit 1995-ben a világ legjobb játékosának választottak.

Következő mérkőzés:
NB I, 7. forduló
2019.10.25., 18:00 óra.
Elek Gyula Aréna, Budapest, Kőbányai út 47/B