MKC-PARÁDÉ: VONULÁS ÉS TŰZIJÁTÉK

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.05.08.
Gőzerővel készülnek a mosonmagyaròvàri kèzilabda-szurkolók és a támogatók a pénteken 18.30 òrakor kezdődő, Békéscsaba elleni bajnoki mérkőzésre.
Mindenki szeretné emlékezetessé tenni tehát az idény utolsó hazai találkozóját. A mérkőzés előtti szurkolói vonulás és a mérkőzést követő tűzijáték is látványos lesz. A szervezők pedig ezekre az eseményekre is várják az MKC szimpatizánsait.

- Mi ultra szurkolók, a mérkőzés előtt a Járki kocsmában találkozunk majd és onnan vonulunk át az UFM Arénába – mondta Flugyik Gergő, a szurkolók kápója. - A gyülekező 17.30 órakor lesz a törzshelyünkön, ahol egy kicsit bemelegítünk és így felpörögve fogunk megérkezni a mérkőzésre. A Pozsonyi útról indulunk tehát öt – hat perces sétával és a kis hídon fogunk átmenni az Arénához. Ez már a harmadik ilyen vonulásunk lesz, s több mint ötven szurkoló társunk jelezte, hogy velünk tart majd. Buzdítjuk a csapatot, énekelünk és egy kis piros-kék füstöt is használunk majd ahhoz, hogy mi is szépen zárjuk le ezt a sikeres évet. A mérkőzésen pedig ott leszünk a csapat mellett és alaposan meg is nyomjuk a szurkolást!

- Mi pedig a mérkőzés után, egy közel tíz perces tűzijátékkal fogjuk meglepni a csapatot és a szurkolókat – folytatja Simon Lajos, a GSB-Petrol kft tulajdonosa. - A barátom és üzlettársam Balázs Péter pirotechnikus szakember, aki egy pörgős, négyes kategóriás, igazi városi szintű tűzijátékot fog telepíteni az Aréna melletti sportpályára. Így jól látható lesz a tűzijáték és a megfelelő védőtávolságot is biztosítani lehet. A környék kutyatulajdonosait pedig kérjük, hogy ebben az időben figyeljenek az állataikra. Mosonmagyaróvári vállalkozókként, nagy örömmel készülünk a mérkőzésre és természetesen bízunk abban, hogy a csapat győzni fog. Akkor pedig egy igazán impozáns lezárása lesz a tűzijáték a péntek estének ès fantasztikus MKC-èvnek.
Következő mérkőzés:
NB I, 11. forduló
2019.12.29., 18:00 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.
X