MKC SIKER AZ NB II–ES RANGADÓN

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.11.21.
Sokkal jobban kezdte a mosonmagyaróvári csapat a megyei rangadót és három góllal elhúzott a mérkőzés legelején.
Az ETO nyolc percig nem tudott gólt szerezni a fegyelmezetten védekező hazai csapat ellen, amelynek a kapujában Horváth Virág is remekelt. A győriek megpróbáltak felzárkózni, de továbbra is sok hibával játszottak. Az MKC pedig a félidő hajráját is elkapta és így az első harminc perc végén már öt gólos volt az előnye.
A fordulás után a nyitott védekezésre átálló és agresszívebben kézilabdázó ETO egyetlen gólra csökkentette a hátrányát. Az MKC azonban túljutott a holtponton és elsősorban a hosszú sérüléséből felépülő Hudák Emma góljainak és az újabb bravúrokat bemutató Horváth Virágnak köszönhetően újra öt gólos előnyt szerzett. Az utolsó tíz percben a győriek megpróbálták felgyorsítania a játékot, de ez sem hozott érdemi változást. Így a bajnokság szempontjából kiemelten fontos rangadót a nagyon motiváltan kézilabdázó és több kiváló egyéni teljesítményt felvonultató hazai csapat szerezte meg.

Mosonmagyaróvári KC U22 – Győri ETO KC U22   31 - 25  (18 – 13)

NB II. Észak-Nyugat női felnőtt 9. forduló:            
Mosonmagyaróvár, UFM Aréna, 100 néző
Játékvezetők: Budai-Bock Krisztián – Rácz László

Mosonmagyaróvári KC U22: Horváth V. – Domokos 6, Márczy 3 (1), Lázár J. 3,  Szalai Zs. 6, Hudák 9 (3), Fehér Á. 3. Csere: Oláh B.. (kapus), Mészáros E., Varga D., Szemes, G. Anujin, Fenesi 1 (1), Kovács P., Horváth L. Edző: Balogh Sándor  

Győri Audi ETO KC U22: Christe D. – Horváth I. 1, Molnár Zs. 1, Kovács V., Barcza 1, Csekő 3, Szabó K. 6 (3). Csere: Németh Zs., Kiss L. (kapus), Bíró D., Demeter, Németh N., Tóth A. 6, Tóth K. 4 (3), Világos 3, Tóth M. Edző: Bordásné Horváth Mariann

Balogh Sándor: "Ízig-vérig rangadó volt ez a mérkőzés, ahol mindkét csapat egyértelműen győzelemre játszott. Azt gondolom, hogy a védekezésünk volt jobb és ez döntötte el a találkozót a mi javunkra. Voltak extra teljesítmények is csapatunkban, hiszen Horváth Virág remekül védett és a balszélsőnk Fehér Ágnes is az eddig legjobb teljesítményét nyújtotta. A számomra azonban az volt a legfontosabb, hogy ma igazi csapat voltunk már az öltözőben, a pályán és a kispadon."


Bordásné Horváth Mariann: "Nem tudtunk annyi gólt szerezni amennyit szoktunk és sajnos hátul sem védekeztünk úgy, hogy ezt kompenzálni tudjuk. Hiányzott egy jobb kapusteljesítmény is a mai találkozón, de a vereségünkhöz elsősorban a gyenge támadójáték vezetett. Jobban játszott a hazai csapat és a tétnek megfelelően harcosak és motiváltak is voltak."
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó