MKC U15 FARSANG

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2021.02.10.
Mindig örömmel számolunk be a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club utánpótlásának életéről, amelyet ebben a nagyon nehéz pandémiás helyzetben is megpróbálnak megtölteni tartalommal a fiatalok edzői. Most az MKC U15 „kicsit átszervezett” edzéséről kaptunk tündéri fotókat, amelyekről Balogh Sándor a lányok edzője mesélt.

- Kránitz János kollégám invitálására kedden közös edzést tartottunk az egy évvel fiatalabb csapattal, amelyet egy edzőmérkőzéssel zártunk le a Mosonszolnoki csarnokban. A találkozó sikeres lebonyolításában a serdülő csapat edzője, Farkas Veronika is segédkezett, aki magas színvonalon oldotta meg a játékvezetői feladatokat. Köszönettel tartozunk ez edző kollégáknak, mert nagyon hasznos volt a mérkőzés, tehát az ilyen közös gyakorlásoknak biztosan lesz folytatása.


A jó hangulatú gyakorló találkozó után az UFM Arénában folytattuk a délutánt, ahol már előkerültek a farsangi jelmezek. A lányoknak, két csapatot alkotva, ezekben kellett nyolc játékos feladatot megoldaniuk. A sorverseny után minden résztvevő jutalmat kapott és természetesen a három legötletesebb jelmezt is díjaztuk. Hálásan köszönjük a Fagylaltszalon Cukrászda három, nagyon finom, nyolc szeletes tortáját, amellyel hozzájárult a farsangi programunkhoz.


Következő mérkőzés:
Bajnoki mérkőzés
2021.02.28., 15:00 óra.