NAGYON ÉRTÉKES SERDÜLŐ SIKER!

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.11.28.
Igazi rangadót nyert meg a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club serdülő csapata csütörtök délután az UFM Arénában. Az ellenfél, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia gárdája volt, amelyet ezzel a győzelemmel le is szorított a tabella második helyéről az MKC. Hazai pályán továbbra is hibátlanul teljesítenek tehát Farkas Veronika tanítványai, akik most egy egyik legjobb hazai utánpótlás nevelő egyesület ellen arattak magabiztos ,nagyon értékes győzelmet.

Mosonmagyaróvári KC – Dunaújvárosi KKA 27-20 (14-7)
Mosonmagyaróvár, UFM Aréna, serdülő kézilabda-mérkőzés. V.: Kolarovszki, Lábadi. 

MKC: Horváth Sz. - Uzonyi-Varga 10, Pető, Sztranyovszky 2, Plachy 1, Babinszky 8, Buga R. 3. Cs: Petz (kapus), Lengyel L. 3, Renner, Sefcsik, Lengyel Zs., Baumgartner, Mészáros A., Forgács,  Bíró L. Edző: Farkas Veronika. 


Farkas Veronika: - Az első félidőben, természetesen a korcsoporthoz viszonyítva, szinte tökéletes volt a lányok játéka. Okosan, fegyelmezetten csinálták meg a taktikai utasításokat, sőt még olyan dolgokat is megvalósítottak, amiket eddig nem gyakoroltunk, de már beszéltünk róluk. A második félidő elején viszont egy kicsit belealudtunk a mérkőzésbe és ekkor három gólra fel tudott zárkózni a dunaújvárosi csapat. Szerencsére ekkor nagyon jó ütemben dobtunk gólokat és ezekkel tartani tudtuk az előnyünket. Így egy szép sikert arattunk, egy jó ellenféllel szemben.   

A MAGYAR KÉZILABDA SZÖVETSÉG FELFÜGGESZTETTE A VERSENYEIT!

Megértéseteket köszönjük!

Az edzőpartnerét elnézve....Dányi Berni nem babonás!

Közzétette: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club – 2020. április 23., csütörtök

A Motherson-Mosonmagyaróvár kézilabdázói is egyéni edzésekkel tartják formában magukat. A játékosoktól kapott felvételekből pedig készítettünk egy összeállítást.

Közzétette: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club – 2020. április 1., szerda