NAGYON SZOROS MÉRKŐZÉSEN GYŐZÖTT A SERDÜLŐ CSAPATUNK

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.11.08.
A bajnoki tabellán egy ponttal előzte meg a Gárdony-Pázmánd NKK serdülő csapata az MKC fiataljait, így komoly tétje volt a csütörtök délutáni találkozónak.
Az alsóházból való felzárkózás miatt, Vura József csapatának mindenképpen meg kellett nyerni ezt a hazai mérkőzését. Ez a feszültség érződött is a játékosokon, akik hamar négy gólos hátrányba kerültek és csak a az első 25 perc második felében tudtak felzárkózni.

A fordulás után, elsősorban a bátran és gólerősen játszó Uzonyi-Varga Adélnak köszönhetően már teljesen nyílt volt a találkozó. A második játékrészben felváltva vezettek a csapatok egy – egy góllal. A hajrához is így érkezett el a mérkőzés, tehát nagyon kevés góllal és sok hibával, amelyek miatt egyik csapat sem tudta eldönteni a saját javára a találkozót Az utolsó öt perchez 13 – 14 arányú vendég vezetéssel érkeztünk, de előbb egyenlíteni, majd Pusztai Bianka szép egyéni betörése utána vezetést is sikerült megszerezni. Ez pedig a győzelmet jelentette, mert a hátralévő időben, két gárdonyi támadást is kivédekezett a serdülő csapatunk.

Mosonmagyaróvári KC – Gárdony-Pázmánd NKK  15 – 14  (7 – 8)

Leány serdülő II. osztály-Nyugat 7. forduló: 
Mosonmagyaróvár, UFM Sportcsarnok
2018. november 8., csütörtök, 14.00 óra.
Játékvezetők. Lábadi János – Koralovszki Zoltán 

Mosonmagyaróvári KC serdülő:
Zsigmond D. – Uzonyi-Varga A., Lengyel A., Pusztai, Trestyén B., Babinszky, Ruzsom
csere: Horváth Sz., Baumgartner E., Lengyel L., Mészáros A., Renner, Ruzsovits V.,
Pető K., Sztranyovszky L.
Utánpótlás edző: Vura József

Vura József utánpótlás edző értékelése: "Egyértelműen a szív diadala volt, hogy sikerült megszereznünk ezt a nagyon fontos két bajnoki pontot. A játékról nem is szívesen beszélek, mert azon rettenetesen érződött az, hogy a lányok őszi szünetből érkeztek erre a találkozóra. Azért viszont egyértelműen dicséretet érdemelnek, hogy az ellenfelünk több gólos vezetése után is vissza tudták hozni a mérkőzést. Az utolsó öt percben pedig nagyon nagy szívvel és lelkesedéssel játszottak és ez ma győzelmet eredményezett."

ROKOB PÉTER
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó