NYÁRI KÉZILABDATÁBORT TERVEZ AZ MKC

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2021.04.22.
Amennyiben a járványhelyzet lehetővé teszi, a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club a nyáron kézilabdatábort fog tartani. Az MKC készül tehát erre a rendezvényre, amelynek a tudnivalóíról olvashatnak már most. Természetesen a honlapunkon folyamatosan be fogunk számolni a tábor megrendezésének lehetőségéről. Egyelőre azonban azt tudjuk közölni, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai-és Versenybizottsága az utánpótlás bajnokságok felfüggesztését 2021 május 9. napjáig meghosszabbította.

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club két turnusban várja a mosonmagyaróvári, szigetközi és csallóközi lányokat a nyári táborban.
2021 június 21. hétfő - június 25. péntek között Balogh Sándor és Mayer Rebeka foglalkozik majd a 2011 - 2015 -ös születésű gyerekekkel.
2021 június 28. - 2021 július 02. péntek között pedig Bognár Róbert, Farkas Veronika, és Kránitz János várja a 2008 - 2010 –ben született fiatalokat.


Edzések, labdás, ügyességi és koordinációs gyakorlatok, versenyek és játékok várják a résztvevőket reggel 8 és 16 óra között az UFM Arénában. A foglalkozásokon az MKC élvonalbeli kézilabdázói Tóth Eszter, Szemerey Zsófi, Kovács Patrícia és meglepetés vendégek is segítenek a táborozóknak.

Az MKC ebben az évben a táborozás minden költségét magára vállalja, kétszeri étkezést, ebédet és uzsonnát is biztosít a résztvevőknek. Mindkét turnusban ötven kislányt tud fogadni, akik a sportolás mellett kiránduláson, állatkerti és ökopark látogatáson vesznek részt. Kézműves foglalkozások, mesefilmek, társasjátékok és táborzáró ajándékok is várják az MKC nyári táborozásán részt vevőket.Következő mérkőzés:
Szombathelyi KKA- MKC
2021.05.08., 16:00 óra.