NYÁRI MKC KÉZILABDATÁBOR

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2021.05.06.
A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club az idei nyáron is kézilabdatábort fog tartani, amennyiben a járványhelyzet ezt lehetővé teszi. Az MKC ebben az évben a táborozás minden költségét magára vállalja és a két turnusban megtartásra kerülő táborban, összesen száz kislányt tud fogadni. A klub honlapján, Facebook oldalán és nyomtatott formában is megtalálható az a jelentkezési lap, amelynek a kitöltésével lehet az MKC nyári táborába jelentkezni.

A jelentkezési lapot a következő linken érhetik el az Interneten: https://mkcse.hu/assets/img/mkc_tabor_kitoltheto.pdf

A lapok nyomtatott formában pedig megtalálhatóak a város általános iskoláiban. Információt a 06209519190 telefonszámon kérhetnek Makó Márk utánpótlás technikai vezetőtől. A lapon található egy megjegyzés rovat, ahol a különböző étkezési, egészségügyi kéréseket lehet jelezni. Ebben kérjük a gyerekek megfelelő póló méretét is megadni, hiszen a táborozás során a lányok ajándék pólót kapnak. 

Az MKC nyári kézilabda tábor időpontja és programja:
2021 június 21. hétfő - június 25. péntek között Balogh Sándor és Mayer Rebeka foglalkozik majd a 2011 - 2015 -ös születésű gyerekekkel.
2021 június 28. - 2021 július 02. péntek között pedig Bognár Róbert, Farkas Veronika, és Kránitz János várja a 2008 - 2010 –ben született fiatalokat. 

Edzések, labdás, ügyességi és koordinációs gyakorlatok, versenyek és játékok várják a résztvevőket reggel 8 és 16 óra között az UFM Arénában. A foglalkozásokon az MKC élvonalbeli kézilabdázói Tóth Eszter, Szemerey Zsófi, Kovács Patrícia és meglepetés vendégek is segítenek a táborozóknak. 

Az MKC ebben az évben a táborozás minden költségét magára vállalja, kétszeri étkezést, ebédet és uzsonnát is biztosít a résztvevőknek. Mindkét turnusban ötven kislányt tud fogadni, akik a sportolás mellett kiránduláson, állatkerti és ökopark látogatáson vesznek részt. Kézműves foglalkozások, mesefilmek, társasjátékok és táborzáró ajándékok is várják az MKC nyári táborozásán részt vevőket. 
Következő mérkőzés:
Szombathelyi KKA- MKC
2021.05.08., 16:00 óra.