NYÁRI MKC TÁBOR INFORMÁCIÓK

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2021.06.11.
Néhány nagyon fontos információt jelentetünk meg most a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club nyári táborozásával kapcsolatban. A legfontosabb tudnivaló az, hogy a két turnusban lebonyolításra kerülő táborok létszáma betelt, tehát jelentkezni már nem lehet ezekre. Az alábbiakat pedig azok a családok olvassák el figyelmesen, akik sikeresen regisztráltak a nyári táborokba.

Kedves Szülők! 

Ezúton szeretném Önöket tájékoztatni, hogy a gyermeke/gyermekei jelentkezését megkaptuk és sikeres elbírálás alá esett, melyet az adatbázisunkban rögzítettük. 

Kérjük a mellékelt szülői felelősségvállalási nyilatkozatot kitölteni és a tábor kezdeti időpontja előtt a gyermek által, vagy akár e-mail-en keresztül a mark.mako@mkcse.hu e-mail címre visszaküldeni szíveskedjenek!
A táborban a gyerekeknek reggeli kivételével ebéd, illetve uzsonna kerül biztosításra. Kérjük a gyerekeket, hogy a táborozás minden napjára hozzanak magukkal csere cipőt és csere pólót. 

1. turnus időpontja (2011-2015-ös születésű gyerekek): 
2021.június 21. hétfő - június 25. péntek 
2. turnus időpontja (2008-2010-ben született fiatalok):
2021.június 28. hétfő - július 02. péntek 

A tábor helyszíne: UFM Aréna, 9200 Mosonmagyaróvár Gorkij utca 1.
(Az egyéni kéréseket és az allergiákkal kapcsolatban kapott információkat figyelembe vettük!) 

Kérdés, kérés esetén az alábbi személyekhez fordulhat: 
Táborvezető: Bognár Róbert: 06 70 5401 637 
Tábor szervező: Makó Márk: 06 20 9519 190   


Szülői felelősségvállalási nyilatkozat MKC nyári kézilabda tábor

Alulírott:………………………………………....................(Szülő, Gondviselő neve) 

Személyi igazolvács szám:………………………….......  

Lakcím:………………………………………......................

Telefon szám:……………………………….....................        

E-mail cím:…………………………………......................  


Ezennel hozzájárulok ahhoz, hogy………………………………………………..nevű,      
...………(év)…………(hónap)………(nap) született gyermekem, részt vegyen a Mosonmagyaróvári Kézilabda Klub Sportegyesület által szervezett kézilabda nyári táborában.
Tudomásul veszem, hogy a táborban mindenki csak saját felelősségére vesz részt. Ezzel a nyilatkozattal vállalom gyermekem esetleges személyi sérüléséért, balesetéért a felelősséget. A rendező biztosítást nem köt a nevezőkre, ha ezt igényli a táborban résztvevő személy, azt magának kell rendezni a tábor keretein kívül. A rendező felé a tábor kapcsán keletkezett személyi sérülésekért a nevezők vagy szüleik, hozzátartozóik kárigényt nem nyújthatnak be. Hozzájárulok, hogy a táborban gyermekemről készült kép‐ és hanganyagokat egyéb ellenszolgáltatás nélkül a tábor promóciós anyagaiban a szervezők felhasználják. A szabályokat a táborban résztvevők megértették, és tudomásul veszik!
Fent leírtakat figyelmesen elolvastam, tudomásul vettem és saját akaratomból aláírom! Nyilatkozom, hogy adataim valósak és ezért büntetőjogi felelősséget vállalok! 

A tábor helyszíne: UFM Aréna, 9200 Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1. 

Kelt:…….év…………hó………nap 

……………………………………


Szülő, Gondviselő aláírása