Olimpiai táblára került Gyurka János neve

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.11.25.
Szerdán az Eötvös Loránd Tudományegyetem Savaria Egyetemi Központ dr. Gál László Egyetemi Sportcsarnokában avatták fel az Olimpiai Táblát.
Húsz név került a tablóra: olyan edzők és sportolók, akik az elmúlt évtizedekben a szombathelyi felsőoktatásban vettek részt vagy oktatóként, vagy hallgatóként. Az olimpiai táblára Gyurka János neve is felkerült. A a Motherson Mosonmagyaróvár vezetőedzője a kézilabda szakedző képzést végezte el Szombathelyen.

"Ezt a képzés volt mindennek az alapja, ezzel a végzettséggel tudtam elkezdeni az edzői pályafutásomat - mondta Gyurka János. A tanáraim magasan képzett szakemberek voltak, a tőlük hallottak határozzák meg edzői mivoltomat."

A táblára a következő 20 sportoló, edző neve került fel: Márkus Erzsébet (súlyemelő), Csollány Szilveszter (tornász), Iváncsik Gergő (kézilabdázó), Gyurka János (kézilabdaedző), Csoknyai István (kézilabdázó), Ligeti Dániel (birkózó), Halász Bence (kalapácsvető), Kálovics Anikó (hosszútávfutó), Gyurátz Réka (kalapácsvető), Kiss Szilárd (súlylökő), Annus Adrián (kalapácsvető), Preisienger Sándor (labdarúgó), Szántó Kornél (rövidpályás gyorskorcsolyázó), Tamtop Péter (súlyemelő), Antalovics Ferenc (súlyemelő edző), Németh Zsolt (kalapácsvető edző), Németh László (atlétaedző), Konkoly Csaba (kézilabda edző), Dobra László (tornaedző), Kivés István (atlétaedző).
Fotók: Savaria Fórum
Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - DKKA
2024.04.26., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó