Őrző-védő tréning Arlay Fricinél

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.12.01.
Mint azt korábban már láthattátok, olvashattátok a Motherson Mosonmagyaróvár játékosai és stábtagjai idén is gyűjtést rendeznek az állatoknak.

A jótékonysági akciót kibővítettük, várjuk majd a Ti segítségeteket is, erről honlapunkon olvashattok. Az adományokkal a Szigetközi Állatvédő Ligát támogatjuk.
Az akciónkhoz csatlakozott Arlay Frigyes kutyakiképző, a mosonmagyaróvári kutyapanzió tulajdonosa is, akivel többen jó kapcsolatot ápolnak a lányok és a stáb tagjai közül. Frici jelképes összegért két őrző védő tréninget is tart decemberben, az első most vasárnap, december 2-án. Ennek a bevétele is jótékony célra megy, és ide is várjuk az adományokat, és persze a jelentkezőket, érdeklődőket is. A vasárnapi tréningen klubunk másodedzője, az akció egyik fő szervezője Stranigg Ferenc is jelen lesz, és nagy esély van rá, hogy 1-2 játékossal is találkozhattok egy fotó, esetleg egy beszélgetés erejéig.
Sok szeretettel várjuk szurkolóinkat erre a két eseményre is! Legyünk minél többen, álljuk a jó ügy mellé, és segítsünk az állatoknak!


Őrző-védő tréningek időpontjai:
2023. december 3., vasárnap, 8:30-11:45
2023. december 17., vasárnap, 8:30-11:45

Helyszín:
9200 Kutyapanzió Mosonmagyaróvár, Dindi utca

Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó