Pályán az NB II-es és a serdülő csapat

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.10.28.
A Mosonmagyaróvári KC U22-es csapata a megyei rivális SZESE Győr csapatával találkozott az NB II Észak-nyugati csoportjában.

Az MKC végig vezetve magabiztos győzelmet aratott az Egyetemi csarnokban, ahol két serdülőjátékos, Pusztai Bianka és Ruzsom Brigitta is bemutatkozott a felnőtt bajnokságban.

SZESE Győr-Mosonmagyaróvári KC U22 24-35 (10-16)
NB II Észak nyugati csoport, 6. forduló
Győr, Egyetemi csarnok, 80 néző
Jv.: Gyalog, Tuifel

MKC U22: HORVÁTH V. – Fehér 3, Lázár 1, Anujin, Szalai 6 (2), MÁRCZY 10 (5), Szabó Cs. 2. Csere: Oláh (kapus), RUZSOM 4, FENESI 6, Mészáros E. 1 (1), Paróczai, Szabó D., Horváth L., Nagy K. 1, Pusztai B. 1. Edző: Balogh Sándor

Balogh Sándor: „Sajnos az elején alacsony hőfokon kezdtük a mérkőzést, így lassú és körülményes volt a labdafelhozatalunk, valamint védekezésben is kerestük önmagunkat. A győzelmünk így sem forgott veszélyben. Külön öröm számomra, hogy ezen a mérkőzésen két serdülőjátékos, Ruzsom Brigitta és Pusztai Bianka is bemutatkozhatott az NB II-ben.”

Dunaújvárosi KKA II-Mosonmagyaróvári KC  18-16  (10-10) 
Leány serdülő II. osztály-Nyugat, 6. forduló:
Dunaújváros, Városi Sportcsarnok

MKC serdülő: Zsigmond D. – Uzonyi-Varga A., Lengyel A., Trestyén B., Pusztai, Babinszky, Ruzsom. Csere: Horváth Sz., Baumgartner E., Lengyel L., Mészáros A., Renner, Ruzsovits V. Edző: Vura József

Vura József: "Nagyon szoros és küzdelmes mérkőzést játszottunk Dunaújvárosban, ahol az ellenfelünk megközelítőleg hasonló játékerőt képviselt. A védekezésünk rendben volt, sőt a kapusunk teljesítményét kimondottan jónak értékelem és ezért a kapott góljaink száma is elfogadható. A vereségünket a gyenge, sokszor ötlettelen és pontatlan támadójátékunk okozta. A következő fordulóban a Gárdony-Pázmány lesz az ellenfelünk, de a győzelmi esélyeinket kizárólag jobb helyzetkihasználással tudjuk majd realizálni."