PAPÍRFORMA VERESÉG

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.12.29.
Telt ház és felfokozott hangulat várta a csapatokat az év utolsó bajnoki mérkőzésén a váci sportcsarnokban.
Ez pedig inkább a mosonmagyaróvári gárdát zavarta meg, mert sok támadást rontott el az első tizenöt percben. A brazil világbajnok kapus Barbara Arenhart is bemutatott néhány bravúros védést és ezzel el is bizonytalanította a vendégeket. Így hazai csapat fokozatosan növelni tudta az előnyét, ami az első félidő végére már tekintélyessé vált. Bognár Róbert próbált a kapuban és a mezőnyben is változtatni, de ebben a félidőben, különösen a játék sebességét illetően az MKC nagyon alulmaradt a fiatal váci csapat ellen.

A folytatásban már kevesebb volt az izgalom, hiszen a hazai gárda tartotta az immár tíz gólos előnyét. Ehhez pedig elég volt néhány az átlagosnál jobb teljesítmény a váciaktól, mert az MKC csapatának csak felvillanásai voltak. Az utolsó tíz percben egy kicsit megrázta magát a hazai gárda, amely négy büntetőt is elhibázott a második félidőben. A hosszú bajnoki szünet után ők sem játszottak jó formában, de mindössze tizenhét dobott góllal, egyetlen csapat ellen sem lehet eredményesen szerepelni a magyar bajnokságban.
Forrás: Lakatos Gábor/Váci Női Kézilabda Sportegyesület

GVM Europe-Vác – Eu-Fire Mosonmagyaróvár  28-17  (17-8)

NB I bajnoki mérkőzés 10. forduló    
Vác, Városi Sportcsarnok, 800 néző
Játékvezetők. Nagy Ferenc – Túróczy József

GVM Europe-Vác: ARENHART – Sziráki, Hámori 2, Helembai 1, De Souza 3 (3), Lakatos R. 4, Radosavljevic 3. Csere: Bukovszky, Suba (kapus), KÁCSOR 8 (1), DIÓSZEGI 6, Szondi 1, Szabó K., Szamoránsky P., Iván E. Káldy L. Vezetőedző: Szilágyi Zoltán

Eu-Fire Mosonmagyaróvár: Scholtz A. – Kovacsicz 1, Kopecz 2 (1), Horváth B., Bízik B., Szarková 2, Bízik R. 1. Csere: Gubiková (kapus), Gyimesi 2, Hajtai, Vukcevic 1, FARKAS V. 6 (5), Katona, Maric, Bardi 2, Domokos D. Vezetőedző: Bognár Róbert

Hétméteres: 8 / 4, ill. 7 / 6
Kiállítás: 6 perc, ill. 6 perc
Forrás: Lakatos Gábor/Váci Női Kézilabda Sportegyesület

Bognár Róbert, az MKC vezetőedzője: "Gratulálok a hazai csapatnak mert teljesen megérdemelten nyerte meg ezt a találkozót. Személy szerint többre számítottam ezen a találkozón, de nem csüggedünk mert még sok feladat vár ránk. Sok idegenbeli mérkőzésünk van mostanában és lesznek olyanok, amelyeken több esélyünk lesz a sikerre. Ehhez azonban sokkal bátrabban és több hittel kell kézilabdázzunk, mert ma én úgy éreztem, hogy gyáván is játszottunk."

Szilágyi Zoltán, a GVM Europe-Vác vezetőedzője: "Ilyen hosszú szünet után nem lehetett pontosan tudni, hogy mire leszünk képesek és ezért nagyon örülök annak, hogy magabiztos győzelmet arattunk. Sikerült nagyon kevés gólon tartani a mosonmagyaróvári gárdát, amihez kellett egy nagyon jó kapusteljesítmény és szervezett védekezés. A támadó játékunkban voltak hibák, különösen a második félidőben, ahol ezen a téren gyengébben teljesítettünk. Hazai pályán győzelemmel tudtuk búcsúztatni az évet és várjuk a következő feladatunkat."
Forrás: Lakatos Gábor/Váci Női Kézilabda Sportegyesület

A MAGYAR KÉZILABDA SZÖVETSÉG FELFÜGGESZTETTE A VERSENYEIT!

Megértéseteket köszönjük!

Az edzőpartnerét elnézve....Dányi Berni nem babonás!

Közzétette: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club – 2020. április 23., csütörtök

A Motherson-Mosonmagyaróvár kézilabdázói is egyéni edzésekkel tartják formában magukat. A játékosoktól kapott felvételekből pedig készítettünk egy összeállítást.

Közzétette: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club – 2020. április 1., szerda