PÁSZTOR NOÉMI SZERZŐDÉST HOSSZABBÍTOTT

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.03.20.
Folyamatoson zajlanak az egyeztetések a Motherson-Mosonmagyaróvár következő évi játékoskeretének kialakításáról. Beszámoltunk már érkezőkről, távozókról most pedig azt jelenthetjük be, hogy Pásztor Noémi egy évvel meghosszabbította a nyáron lejáró szerződését.

 Pásztor Noémi
2021 nyarán az FTC-Rail Cargo Hungaria csapatából érkezett Mosonmagyaróvárra és azonnal a csapat meghatározó kézilabdázójává vált. Mindkét mosonmagyaróvári idényében rendkívül megbízható, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, sőt többször volt a csapat legjobbja a hazai és a nemzetközi sorozatokban. Az egészen kiváló védőmunkája mellett, a beálló a támadójátékban is hasznosan, eredményesen kézilabdázik. Mosonmagyaróvárról is kapott meghívót a magyar női kézilabda válogatottba, amelyben gyakorlatilag már állandósította a helyét. Örömhírt közölhetünk tehát azzal, hogy Pásztor Noémi a 2023-2024-es szezonban is a Motherson-Mosonmagyaróvár csapatát erősíti.   

- Nagyon szeretek Mosonmagyaróváron kézilabdázni, jól érzem magam a lányokkal, remek a szakmai munka, amiben érzem a bizalmat - nyilatkozta Pásztor Noémi. - Maradni szerettem volna, így a számomra nem volt nehéz a döntés, én is örülök a szerződéshosszabbításnak, amire a tárgyalásoknál a klub is törekedett. A Motherson-Mosonmagyaróvár jó szakasz a pályafutásomban, megvalósultak itt azok a céljaim, elképzeléseim, amelyeket terveztem. A csapat is együtt marad, ezért úgy gondolom, hogy a harmadik évben még előrébb léphetünk a magyar bajnokságban és az Európa-Ligában.