PIZZA ÉS MŰTÉTEK

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2022.05.13.
Csütörtökön délután pihenő, prevenciós napot tartott a Motherson-Mosonmagyaróvár NB I-es női kézilabda csapata. A játékosok kihasználták a hirtelen jött kánikulát és meglátogatták a mosonmagyaróvári Flexum Termálfürdőt. Ezt követően pedig a Motel Net.t étterembe voltak hivatalosak, ahol a tulajdonos Petz házaspár várta a csapatot.


A kézilabdázók otthonosan mozogtak az étterem teraszán és izgatottan készültek a kemencés pizzasütésre, amelyhez már minden alapanyagot elkészítettek a vendéglátók. Feladatot is kaptak tehát a lányok, amit remekül megoldottak, nagyon finom pizzákat készítettek. Igazán kellemes délutánt töltött tehát együtt a csapat, amelyből csak Lancz Barbora tűnt kicsit feszültnek.  

- Pénteken reggel utazom Tatára, ahol sor kerül a térdműtétemre, ami miatt azért egy kicsit izgulok - mondta a szlovák válogatott játékos. - A lányok nagyon sokat segítettek azzal, hogy elmondták mire készüljek, mi fog velem történni. Tudom, hogy az artroszkópos térdműtét nem igazán számít veszélyes beavatkozásnak, de mivel ez lesz az első operációm, azért van bennem egy kis feszültség. Annak viszont nagyon örülök, hogy hamar túl leszek ezen és remélem, hogy így gyorsan vissza is tudok térni a csapathoz. 

Lancz Barbora tehát a műtétre készül, Tóth Gabriellát viszont szerdán már megműtötték, szerencsére minden komplikáció nélkül. Erről a csapatkapitány Tóth Eszter számolt be nekünk, akivel egy kicsit a bajnokság hátralévő mérkőzéseiről is beszélgettünk. 

- Gabi jól van, minden rendben volt az operációval, így két éjszakát tölt a győri kórházban és utána már haza is mehet - mesélte el Tóth Eszter. - Nagyon örültünk ennek a hírnek és annak is, hogy nem sokat kellett várnia a sebészeti beavatkozásra. Így a felépülése is felgyorsulhat, hamarabb elkezdheti a rehabilitációt, a gyógytornát és hamarabb visszatérhet közénk. A Petz családhoz mindig szívesen jövünk, és azt gondolom, hogy most ez a kis csapatösszetartás is jól jött nekünk. Fáradtak vagyunk, mert hosszú volt ez a szezon, különösen ezekkel a gondokkal, betegségekkel, sérülésekkel. Feladataink azonban még vannak, mert nagyon szeretnénk két győzelemmel zárni a bajnokságot. 

A pizzasütős délutánról egy videós anyag is készült, amit a napokban megnézhetnek majd a honlapunkon és a Facebook oldalunkon. A meghívást, a sok finom ételt pedig a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club ezúton is köszöni szépen a Petz családnak!