PONT AZ I – RE

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.05.20.
A győzelmével, ezen a hétvégén az MKC serdülő csapat tette fel a pontot az i betűre.
A soros bajnoki mérkőzések közül ugyanis kizárólag a mosonmagyaróvári serdülő számára volt tét. A Rinyamenti KC ugyanis hazai pályán, egy döntetlennel is meg tudta volna őrizni az ötödik helyét. Az MKSC serdülő azonban győzni tudott Nagyatádon és így a nagyon előkelő ötödik helyen zárta a tizenkét csapatos serdülő bajnokságot.

Rinyamenti KC - Mosonmagyaróvári KC 18 - 20 (8 - 10)
Leány serdülő II. osztály-Nyugat 22. forduló
Nagyatád, Városi Sportcsarnok
2019. május 18., szombat 14.00 óra
Játékvezetők: Poller Zoltán - Szűcs András

Mosonmagyaróvári KC: Fritz - Uzonyi-Varga 4, Sztranyovszky, Pusztai B. 3, Trestyén B. 1, Babinszky 6, Ruzsom 6. Csere: Zsigmond (kapus), Baumgartner, Forgács B., Lengyel L., Mészáros E., Pető K. Utánpótlás edző: Vura József

Vura József utánpótlásedző: "Komoly tétje volt a számunkra ennek a mérkőzésnek és nagyon büszke vagyok a csapatra, hogy sikerült megnyernünk. Pedig volt egy kis nyomás is a hazai gárda mellett, de ennek ellenére magabiztosan győztük le idegenben is a nagyatádi gárdát. A kapusteljesítményünk most is kiemelkedő volt és a védekezésünket is dicséri, hogy nagyon kevés gólt kaptunk. Az pedig a teljes tavaszi szezonunkra jellemző volt, hogy a játékosok végig küzdötték a mérkőzéseket. Szépen zártuk tehát a bajnokságot és azt gondolom, hogy az azonos képességű csapatok közül a legjobb helyen értünk célba."
Következő mérkőzés:
NB I, 7. forduló
2019.10.25., 18:00 óra.
Elek Gyula Aréna, Budapest, Kőbányai út 47/B