Rangadó a Fradi ellen

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2024.02.22.
Újabb nehéz mérkőzés vár a Motherson Mosonmagyaróvárra, amely a listavezető, az NB I-ben 100 %-os Ferencvárost fogadja.
„Minden fronton igyekszünk becsülettel helyt állni, de a jó bajnoki szereplés különösen fontos a számunkra - mondja Pásztor Noémi, a Motherson Mosonmagyaróvár beállósa. Az UFM Arénában mindig fergeteges a hangulat, ez biztosan így lesz a Ferencváros ellen is. Ők is komoly sorozatterhelésben vannak, és sérültjeik is vannak, de nekünk a saját dolgunkkal kell foglalkoznunk. Csapatként mindenki ellen van esélyünk, ehhez jön még a szurkolók támogatása. Mindent bele fogunk adni, mert szeretnénk itthon tartani a két pontot."

Az MKC vasárnap, a Targu Jiu ellen 22-20-ra nyert, így továbbjutott a csoportjából az Európa-ligában. Ez tovább erősítheti a csapat önbizalmát a Fradi elleni rangadó előtt.

„Otthon nagyon erősek vagyunk, hiszen a szurkolótáborunk, és az általuk teremtett hangulat megkétszerezi az erőnket - mondja Schatz Natalie, az MKC balszélsője. A Mosonmagyaróvárral, a Fradival, az ETO-val és a Debrecennel karöltve egy nagyon erős mezőny alakult ki a bajnokságban, ami eddig is komoly izgalmakat hozott, és várhatóan még fog is. Ezt a mérkőzést nem csak mi, hanem mindenki nagyon várja, aki szereti a kézilabdát. Az NB I-ben mind a hét, hazai pályán lejátszott találkozónkat megnyertük, erre készülünk most is."

A Motherson Mosonmagyaróvár - FTC-Rail Cargo Hungaria bajnokit csütörtökön 17 óra 30 perckor rendezik. A mérkőzésre minden jegy elkelt, az M4 Sporton azonban élőben közvetíti a rangadót.
Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - DKKA
2024.04.26., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó