Következik a Debrecen elleni derbi

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2024.04.20.
A hosszabb válogatott szünet után vasárnap a Debrecen elleni rangadóval folytatja szereplését a Motherson Mosonmagyaróvár.
Gyurka János együttese ezzel a találkozóval ráforduló a szezon utolsó szakaszára, ahol másfél hónap alatt bajnoki vár a csapatra.

„Igyekeztünk hasznosan felhasználni a szünetet - mondja a Vasas elleni utolsó bajnokin remeklő, hat gólt szerző Faragó Luca. Mindenki elvégezte a dolgát, visszatértek a válogatottak, és már a következő feladatra koncentráltunk. Csapatként nagyon erősek vagyunk, és ez meg is határozhatja a vasárnapi mérkőzést. A találkozó napján utazunk Debrecenbe, de ez nem fogja negatívan befolyásolni a teljesítményünket. Mindenkinek megvan az rituáléja, ami segít neki abban, hogy a kellő időpontban a legtöbbet hozza ki magából."
A DVSC elleni rangadó a bronzéremért folytatott versenyfutás miatt is fontos lesz. A két csapat harmadszor találkozik egymással a szezonban. Az októberi bajnokit 30-23-ra az MKC nyerte meg, míg márciusban, a Magyar Kupa bronzmeccsét a Debrecen zárta 34-29-es sikerrel.

„Hétvégén egy sorsdöntő csata vár ránk, amit nagyon várunk - ezt már a Motherson Mosonmagyaróvár kapusa, Hadfi Gréta meséli. Az elmúlt hetekben jól dolgoztunk, a válogatott játékosok pedig pozitív impulzusokkal tértek vissza, ami fontos. Minden tudásunkra szükség lesz ahhoz, hogy a végső célunkat elérjük. Egyénileg és csapatszinten is elvégeztük a munkát, szeretnénk ezt a pályán is megmutatni."
A DVSC SCHAEFFLER - Motherson Mosonmagyaróvár mérkőzést vasárnap, 18 órakor rendezik. A találkozót az M4 Sport + élőben közvetíti. A debreceni klub tájékoztatása szerint az MKC szurkolói online és a helyszínen, a pénztárban is tudnak belépő vásárolni, amelyek az I szektorba szólnak. A jegyek egységesen 2.500 forintba kerülnek.
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó