Rangadóval folytatjuk Debrecenben, itt a jegyinfó

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2024.04.15.
Visszatérünk a hétköznapi kerékvágásba.
Albek Anna, Pásztor Noémi és Szemerey Zsófi is tagja volt a magyar válogatottnak, amely Debrecenben kiharcolta a részvételt a párizsi olimpián. A mieink Nagy-Brittannia, Svédország és Japán válogatottját is legyőzték, és veretlenül nyerték meg a kvalifikációs csoportjukat. Jó hír, hogy az utolsó találkozón, Japán ellen már Albek Anna is pályára tudott lépni, sőt gólt is szerzett.
Lancz Barbora is pozitív impulzusokkal térhetett vissza Mosonmagyaróvárra, hiszen a szlovák válogatott kiharcolta a részvételt a osztrák-magyar-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságra. Barbi az utolsó két csoportmeccsen tizennégy gólt szerzett az Izrael és az Ukrajna elleni találkozókon.
Vasárnap rangadó vár Gyurka János együttesére, hiszen a lányok a DVSC otthonában lépnek pályára. A debreceni klub tájékoztatása szerint az MKC szurkolói online és a helyszínen, a pénztárban is tudnak belépő vásárolni az I szektorba. A jegyek egységesen 2.500 forintba kerülnek.

A DVSC SCHAEFFLER - Motherson Mosonmagyaróvár bajnokit vasárnap, 18 órakor rendezik. A mérkőzést az M4 Sport + élőben közvetíti.
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó