SEGÍTSÉG A NAPOSHÁZNAK

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.03.26.
A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club kiemelt feladatának érzi, hogy segítse azokat a mosonmagyaróvári intézményeket, amelyek erre rászorulnak.
A város csapataként rendkívül fontosak ezek a társadalmi szerepvállalások, amelyek sorában most egy betegállító gép megvásárlásáról számolunk be. Ezt a szerkezetet a mosonmagyaróvári székhelyű, Fogyatékossággal Élők Nappali Intézménye kapja, amely szociális szervezetet a Naposház néven ismernek a városban és főként felnőttekkel foglalkozik.

Pontosan ezért nagy öröm a számunkra ennek a gépnek az érkezése - köszöni meg a segítségünket Borsos Eszter a fogyatékos ellátás szakmai vezetője. - Nagy segítséget jelent majd a megléte a betegeink és a dolgozóink számára is, hiszen a felnőttek szakszerű és biztonságos mozgatása gépi segítség nélkül nagyon nehéz feladat. Ez a betegállító gép stabil álló helyzetben tartja a maguktól állni nem tudó embereket és ezzel stimulálni tudja a betegeink izmait. Természetesen ennek a használatával a kerekes székből történő áthelyezéseket is meg lehet oldani, ami szintén a napi munkánk egy alapvető része. Nagyon hálásak vagyunk tehát az MKC-nak ezért a berendezésért és példaértékűnek tartjuk, ahogyan a klub folyamatosan jótékonykodik a városban, a régióban.

Következő mérkőzés:
NB I, 11. forduló
2019.12.29., 18:00 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.
X