SERDÜLŐ BETLI AZ ELSŐ FÉLIDŐBEN

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.04.06.
Ezen a hétvégén sajnos nem remekeltek idegenben az MKC utánpótlás csapatai, hiszen a szombati, budaörsi ifi vereség után, vasárnap a serdülő csapatunk is vereséget szenvedett.
Pedig a vendéglátó gárdonyi csapat sem tartozik a legjobbak közé a bajnokságban, de annyira gyenge első félidőt produkált az MKC serdülő, hogy azzal meg is pecsételte a sorsát ezen a találkozón.

Gárdony-Pázmánd NKK – Mosonmagyaróvári KC  25 – 16  (12 – 3)

Leány serdülő II. osztály-Nyugat 18. forduló
Gárdony, Általános iskola és Sportcsarnok
2019. április 07., vasárnap 13.00 óra
Játékvezetők: Bognár Attila – Márton András

MKC: Fritz N. – Uzonyi-Varga A. 1, Sztranyovszky L. 6 (2), Pusztai 1 (1), Pető K., Trestyén B., Ruzsom 3. Csere: Zsigmond D. (kapus), Baumgartner E. 4,, Mészáros A. 1, Lengyel L., Nagy A., Sefcsik. Edző: Vura József

Vura József: "Enyhén szólva tragikusan sikerült az első félidő a csapatomnak, amelyben semmi sem működött az elmúlt fordulók eredményes játékából. Igaz sokan hiányoztak ismét és talán az előző napi U14 – es torna is sokat kivett a játékosokból. A szünetben rendeztük ugyan a sorainkat és így a második játékrészt már jobban teljesítettük, de ez már késő volt. Érthetetlen, hogy miért játszottunk ilyen kishitűen, hiszen a közelmúltban sokkal erősebb csapatok ellen tudtunk kiélezett mérkőzéseket nyerni."
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó