SERDÜLŐ GYŐZELEM

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.05.10.
A Győri ETO KC elleni bravúros idegenbeli siker után, az MKC serdülő a győzelem reményében fogadta a mohácsi csapatot.
A vendégek mindössze kettő ponttal voltak lemaradva a mérkőzés előtt húsz pontos és hatodik helyen álló MKC mögött. A mostani találkozón azonban csak az első és a második félidő első perceiben tudták tartani a lépést a mosonmagyaróvári gárdával. Így az MKC egy szép és értékes győzelmet aratott az utolsó hazai bajnoki mérkőzésén.    

Mosonmagyaróvári KC – Mohácsi TE  28 – 17  (13 – 5)

Leány serdülő II. osztály-Nyugat 21. forduló
Mosonmagyaróvári, UFM Aréna
2019. május 10., péntek 14.00 óra.
Játékvezetők: Kolarovszki Zoltán – Lábadi János   

MKC: Fritz N. – Uzonyi-Varga A. 4, Sztranyovszky L. 2 (1), Pusztai, Trestyén B. 4, Babinszky 10 (4), Ruzsom 1.Csere: Zsigmond D. (kapus), Baumgartner 2, Lengyel L. 2, Pető K. 2, Sefcsik 1 (1), Forgács, Nagy A., Varga. Edző: Vura József 

Vura József: "Jól játszottak a lányok és így talán a vártnál könnyebben tudtuk megszerezni ezt a két fontos bajnoki pontot. Külön öröm a számomra, hogy a keret minden játékosa pályára lépett és jól is teljesített. A tizenkét csapatos bajnokság első felében végzett az MKC serdülő és ez megfelelő eredmény, mivel ez a csapat nagyon fiatal játékosokból áll. A játékban és az eredményességet tekintve is szépen fokozatosan haladtunk előre. A csapatban pedig több olyan ígéretes tehetség mutatta meg magát, akikből akár élvonalbeli kézilabdázó is lehet."
Következő mérkőzés:
NB I, 11. forduló
2019.12.29., 18:00 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.
X