SERDÜLŐ GYŐZELEM - TELEFON NÉLKÜL

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2020.12.10.
A novemberi kényszerszünet után szerdán a Motherson-Mosonmagyaróvári Kézilabda Club serdülő csapata is mérkőzést tudott játszani. A fiatalok a korosztályukban folytatták a bajnokságot, mégpedig egy szép győzelemmel az otthonában minden csapatra veszélyes Pécsi SN Zrt. gárdája ellen. A győzelemmel az MKC serdülő a bajnokság negyedik helyére lépett fel, így a jövő kedden komoly rangadót játszik majd a második helyezett, két pontos előnnyel vezető Győri Audi ETO KC ellen.

Leány serdülő II osztály nyugat - 11. forduló:  
Pécsi SN Zrt. - Mosonmagyaróvári KC  26 - 38 (10 - 14) 
2020 december 09. - Pécs, Lauber Dezső Városi Sportcsarnok 
Vezette: Hullmann Béla - Weinert Gergő 

MKC serdülő: Bognár - Uzonyi-Varga 7, Baumgartner, Sztranyovszky 6, Pető 1, Sefcsik 6, Lengyel L. 3. Csere: Zentai (kapus), Asztalos 7, Babinszky 3, Buga R. 2, Renner 1, Bíró 1, Forgács 1, Gyurkó. Edző: Farkas Veronika  


Farkas Veronika:
- Azzal kezdtük a négy órás buszos utazást a mérkőzésre, hogy elvettem a gyerekektől a mobiltelefonokat. A legutolsó szekszárdi utazásunk során ugyanis feltűnt nekem, hogy az teljesen lefoglalja a gyerekeket. Így viszont beszélgettek, nevetgéltek, karácsonyi dalokat énekeltek, a szülöket pedig a megérkezéskor értesítették. Nyilvánvaló, hogy nem ezért győztünk, de az is biztos, hogy a jövőben is hasonlóan fogunk utazni. Előnyt jelentett a számunkra, hogy a megyei bajnokságban játszani tudtunk, és a Mosonszolnok elleni mérkőzés tanulságait alaposan át is beszéltük. A hazai csapat sem volt igazán jó formában, nekünk pedig sokat segített a Budaörs csapatából érkezett, Mosonmagyaróváron most debütáló Asztalos Lili. Vele és a már szintén az ifjúsági csapathoz tartozó Babinszky Larával kiegészülve erősebbek voltunk, de hangsúlyozom, hogy az alapcsapatunk játékosai is kimondottan ügyesen kézilabdáztak. Nagyon jó volt ismét a korosztályunkban játszani, élveztük az utazást, egymás társaságát, a győzelmet és remélem, hogy ebből tudunk építkezni az ETO elleni rangadóra.

Következő mérkőzés:
Szombathelyi KKA- MKC
2021.05.08., 16:00 óra.