Sima ifi siker

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.03.30.
A héten, hazai pályán szintén duplázó MKC ifi, sokkal nagyobb odafigyeléssel kezdte a szombati bajnoki mérkőzését.
A játék ritmusát azonban így is nehezen találták meg és az átlagosnál több technikai hibát vétettek. Ennek ellenére, szépen fokozatosan felőrölték a székesfehérvári fiatalok ellenállását és magabiztos előnyt szereztek. Azt pedig mindenképpen ki kell emelni, hogy 21 gólt dobott a csapat az első harminc perc során.   

Az eredmény szempontjából így formalitásnak ígérkezett a második félidő, amelyben inkább a játék minőségének javulását vártuk. Ez pedig tulajdonképpen meg is történt és így újabb negyedóra elteltével, már több mint tíz góllal vezetett az MKC. A keret minden játékosa pályára lépett a hajrában és ők is jól szálltak be a játékba, amit így a vártnál talán még könnyebben is nyert meg az ifi csapatunk.   

Eu-Fire Mosonmagyaróvár – Alba FKC  40 – 27  (21 – 13)

Női ifjúsági I. osztály-Nyugat 19. forduló
Mosonmagyaróvár, UFM Aréna
2019. március 30., szombat, 16.00 óra.
Játékvezetők: Ihász Bence – Sörös Csaba  

MKC: Fritz N. – Domokos 6, Lázár J. 10 (3), Szalai Zs. 7 (2), Paróczai 2, Márczy 3 (2), Fehér Á. 5. Csere: Dávida G. (kapus), Fenesi 3, Szabó Cs. 3., Mészáros E. 1, Fekete F., Kovács P. Edző: Balogh Sándor 

Balogh Sándor: "Teljesen más szellemben kézilabdázott ma csapatunk, mint szerdán és ezzel szép sikert aratott az Alba ellen. A negyven dobott gólunknak kimondottan örülök és az is pozitívum, hogy mindenki játszani tudott, sőt még néhány új posztot is ki tudtunk próbálni. A játék képe alapján, a kapott góljaink számát azonban egy kicsit soknak tartom és ennek az oka az volt, hogy a hármas védekezésünkben elmaradt néhány ütközés. Most pihenünk egy estét és vasárnap az NB II – es mérkőzésen is megpróbálunk hasonló teljesítményt nyújtani."
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó