SIMONA SZARKOVÁ TÁVOZIK A NYÁRON

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2021.02.08.
Több jó hírt tudtunk közölni az elmúlt időszakban a Motherson-Mosonmagyaróvár jövőjét illetően, most azonban egy távozóról kell beszámolnunk. A nyáron lejár a szlovák válogatott átlövő Simona Szarková szerződése és a játékos a következő idényt már a Siófok KC együttesében kezdi el.


-
Mindig nagyon nehéz elmenni valahonnan, ahol jól érzi magát egy ember, egy sportoló - nyilatkozta Simona Szarková. - Így most én is sokat gondolkodtam ezen a döntésen, hiszen a csapat ebben a szezonban remekül dolgozik, kiváló eredményeket ér el. Minden évben erősebb lett a Motherson-Mosonmagyaróvár és a számomra csodálatos érzés, hogy ennek a részese lehetek. Az idei sikerekre pedig különösen büszke vagyok és egyben hálás is Gyurka Jánosnak, aki kiváló kézilabda szakember.
Mosonmagyaróvár is a szívemhez nőtt, mert a városban barátokat, igazán kedves embereket és fantasztikus szurkolókat ismertem meg. Szeretnék is köszönetet mondani azért, hogy ilyen szeretettel fogadtak a városban, amely így az otthonom lett.
Szerettem volna a klubban maradni, meghosszabbítani a nyáron lejáró szerződésemet, de ez végül nem sikerült. A hátralévő időben mindent meg fogok tenni azért, hogy az MKC a lehető legjobb helyezést érje el, ezzel is megtisztelve a klubbot és azokat az embereket, akikkel itt együtt dolgozhattam.Következő mérkőzés:
Bajnoki mérkőzés
2021.02.28., 15:00 óra.