Stranigg Zsófia két évvel hosszabbított

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2024.02.01.
A balszélső évek óta meghatározó tagja a Motherson Mosonmagyaróvárnak.
Stranigg Zsófia 2020 nyarán igazolt Mosonmagyaróvárra. Az elmúlt 3 és fél idényben nélkülözhetetlen tagja lett az együttesnek, így nagy öröm, hogy a jövőben is az MKC-t fogja erősíteni, ugyanis két évvel megtoldotta a szezon végén lejáró szerződését.

„Nem gondolkoztam a váltáson - mondja Stranigg Zsófia. Egy játékos életében ritka az, hogy minden klappol, nálam azonban ez így van. Kiváló a szakmai stáb, és az itt folyó munka folyamatos fejlődést biztosít a számomra. Érzem a bizalmat, ami szintén elengedhetetlen ahhoz, hogy jó teljesítményt tudjak nyújtani. A szurkolókkal nagyszerű a kapcsolatom, ez is hozzátesz a mindennapokhoz, ahogy az is, hogy mi játékosok nem is csapatot, hanem egy családot alkatunk. Nem voltam még ilyen jó közösség tagja. Élveztem az elmúlt időszakot, és nagyon várom a folytatást is."
„Nagyon örülök, hogy Zsófi továbbra is a csapatot erősíti - mondja Guntram Thurnher, az MKC elnöke. Mindenképpen szerettük volna, hogy nálunk maradjon, hiszen egy nagyon stabil játékosról van szó, aki folyamatosan fejlődik, ráadásul még mindig fiatal. Nagy potenicállal rendelkezik, és reméljük, hogy Óváron tovább tudja építeni saját magát, és ahogy eddig is tette, segíteni fogja a csapatot."
Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - FTC-Rail Cargo Hungaria
2024.03.09., 17:30 óra.
Tatabánya, Multifunkciós Sportcsarnok
Videók
összes videó