SZÉLSŐ AZ ORSZÁG MÁSIK SZÉLÉRŐL

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.03.09.
Udvardi Laura személyében Kisvárdáról érkezik a Motherson-Mosonmagyaróvár első új igazolása 2023 nyarán. A huszonöt éves jobbszélső négy Kisvárdán töltött szezon után, két évre szerződött Mosonmagyaróvárra.


- A szülővárosomban Dunaújvárosban kezdtem kézilabdázni, a helyi sportiskolában majd később az akadémián - nyilatkozta honlapunknak Udvardi Laura. - Meggyes Rita volt a nevelőedzőm, később pedig a jelenlegi vezetőedzö Rapatyi Tamás és György László foglalkozott velem. A DKKA felnőtt csapatában is részt vettem néhány edzésen, de a több játéklehetőség miatt egy évet Mohácson töltöttem az NB I-ben. Ezt követően Szombathelyre igazoltam, ahol tagja voltam a SZKKA másodosztályú bajnokcsapatának. A 2019/2020-as bajnokságban mutatkoztam be az élvonalban, így ez már a negyedik idényem az NB I-ben a Kisvárda Master Good SE gárdájában. A termetem miatt a kezdetektől egyértelmű volt, hogy szélső leszek, de nagyon kedvelem is ezt a szerepkört.   

- Milyen elhatározással, célokkal érkezel Mosonmagyaróvárra, miért a Motherson-Mosonmagyaróvár csapatát választottad?

- A mai élsportban hosszúnak nevezhető időt töltöttem Kisvárdán, sokat fejlődtem, rutint szereztem Bakó Botond irányításával. Most viszont már éreztem, hogy váltanom kell ezért nagyon örültem a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club megkeresésének. Voltak ajánlataim több NB I-es klubtól, de a számomra az MKC a legjobb döntés. Ellenfélként már megtapasztaltam, hogy milyen egységes, jól felkészített csapat a Motherson-Mosonmagyaróvár. Rendkívül inspiráló az a hangulat is, amit a mosonmagyaróvári szurkolók teremtenek az UFM Arénában. Gyurka János vezetésével a szakmai munka is kiváló, így mindenképpen előrelépés lesz ez a klubcsere a pályafutásomban. Nagyon várom tehát az új kihívást, a közös munkát, igyekszem majd mindent megtenni, hogy megfeleljek az elvárásoknak.
Fotók: Kisvárda Master Good SE


Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó