SZIMPATIKUS KÖZEG

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.02.18.
Beszélgetés Elek Gáborral az FTC vezetőedzőjével.
Saját magunkat nehéz megítélnünk és ezért mindig nagyon fontos, hogy megkérdezzük mások véleményét. Ezért beszélgettünk egy kicsit Elek Gáborral, aki nagyon jól ismeri a női kézilabdázást, és mint kiderült figyeli is annak a hátországát.

"Én azt gondolom, hogy a Dunaújváros és a Kisvárda legyőzésével az MKC már megszerezte azokat a pontokat, amelyekkel bent tud maradni az élvonalban. Viszont abban is biztos vagyok, hogy a mosonmagyaróvári csapat be akarja biztostani magát és újabb pontokat fog szerezni. Megtapasztaltam már, hogy milyen a hangulat az UFM Arénában és ezért bátran mondhatom, hogy ott nagyon nehéz dolga van egy vendég csapatnak. Egy szoros mérkőzés végjátéka, még egy Ferencváros szintű gárdának is bizonytalan abban a katlanban, olyan remek szurkolótábor előtt."

A Kisvárda elleni győzelmünk után, küldött egy üzenetet, amelyben gratulált az MKC csapatának. Ezek szerint szurkolt is a mosonmagyaróvári csapatnak?

"Bravúrnak tartom az erős kerettel rendelkező Kisvárda legyőzését és ezért gratuláltam. Szurkolni pedig mindig is a magyar kézilabdának fogok és ez így nem is lehetett kérdés egy MKC – Kisvárda találkozó esetében. Az FTC edzőjeként értelemszerű, hogy reálisan nézem a bajnokság csapatait és a számomra nagyon szimpatikus a mosonmagyaróvári közeg. Csak a legjobbakat mondhatom arról, ahogy a város támogatja a csapatot, és ahogyan ott olyan régi barátaim dolgoznak, mint, Horváth Cs. Attila elnök, Lencse Gyula klubigazgató és Bognár Róbert vezetőedző. A szurkolóik szeretete és lelkesedése pedig egyszerűen lenyűgöz és ezért is tartom fontosnak, hogy az MKC továbbra is az első osztályban kézilabdázzon."
Forrás: Nemzeti Sport/Tumbász Hédi

Nagyon köszönjük az elismerő szavakat és mi is nagyon sok sikert kívánunk az FTC – nek a bajnokságban és a nemzetközi valamint a hazai kupa sorozatokban. A szombati mérkőzésünk után említette, hogy egy kicsit talán segítettünk is abban, hogy megfelelő hőfokon játszanak.

"Valóban hálás vagyok azért, hogy az MKC nagyon keményen beleállt a bajnoki mérkőzésünkbe, mert így fel kellett pörögni a csapatomnak. Kemény, harcos és küzdelmes párharc volt és az elkövetkezőkben is ilyenek várnak ránk. Az elmúlt hetekben több olyan találkozót játszottunk, amelyeket csak a hajrában biztosítottunk be és ez sok energiát felemésztett. Ezért örültem annak, hogy most teljes figyelmet követelt az MKC elleni találkozó. Úgy látom, hogy a játékban is lépegetünk előre és a jövő héten már részfeladatokra képes Klikovac, majd a rehabilitációt végző Malovic és Snelder felépülésével mindhárom sorozatban elég erősek leszünk."
Következő mérkőzés:
NB I, 17. forduló
2020.02.22., 18:00 óra.
Érd Aréna, Érd, Velencei út 39-41.
X