SZORÍTUNK ÉRTED VIVIEN!

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.12.04.
Egy tizenöt éves kislány már alaposan megtervezi a születésnapját és abban aligha szerepel az, hogy éppen aznap megműtik.
Szalai Viviennel, az MKC serdülő játékosával azonban most ez történt, hiszen a térdműtétje és a születésnapja szerdán egy napra esik.

"Még augusztus végén sérültem meg egy a Szombathelyi KKA elleni hazai edzőmérkőzésen – mondta a balszélső. - Sajnos elszakadt az első keresztszalagom és a mosonmagyaróvári kórházban elmondták, hogy ez súlyos, műtéti beavatkozást igénylő sérülés. Ott azonban azt is elmondták, hogy talán jobb lenne várni egy évet ezzel, mert én még növésben vagyok. A szüleimmel azonban megbeszéltük, hogy mi mégis vállaljuk a sebészeti beavatkozást és erre most pont a születésnapomon kerül sor. Lénárt Róbert fog megoperálni Győrben. Természetesen izgulok, hiszen eddig soha nem voltam sérült, de közben örülök is annak, hogy túl leszek ezen. Egy évet ugyanis semmiképpen sem akartam kihagyni, tudom, hogy így is hosszú lesz a rehabilitáció, de talán a nyáron már teljesen egészséges leszek.

Igazán bátor és elszánt vagy, hogy egy ilyen súlyos sérülés után már ismét a visszatérést tervezed. Ezek szerint fel sem merült benned, hogy feladod és befejezed a kézilabdázást?

Én nagyon szeretek játszani és ezért meg sem fordult a fejemben, hogy abbahagyjam. Nehéz volt az elmúlt időszak a műtétre várakozás és azért is, mert éjjel – nappal viselnem kellett egy az egész lábamat rögzítő gépet is. A szüleim és a testvérem Zsuzsanna azonban segítettek és az is nagyon jól esett, hogy a csapattársaim is mindig bátorítottak. Én a nyáron érkeztem az ETO-ból Mosonmagyaróvárra és sajnos még nem játszottam igazi mérkőzésen az MKC- ben. Ennek ellenére nagyon jól érzem itt magam, és amikor csak tudtam ott is voltam a lányokkal a mérkőzéseken vagy edzéseken. Nagyon hiányzik nekem a játék, de most már bizakodom és remélem, hogy nemsokára újra kézilabdázhatom.

Kizárólag megismételni tudjuk, hogy nagyon szorítunk neked Vivien! Az MKC honlapján rendszeresen felköszöntjük a klub születésnaposait. Most pedig kiemelten kérjük is a szurkolóinkat és olvasóinkat arra, hogy ezzel is bátorítsák Szalai Vivient!

Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó