SZOROS MÉRKŐZÉST AKARUNK JÁTSZANI!

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.12.28.
Bognár Róbert az MKC vezetőedzője nyilatkozott a Vác elleni bajnoki mérkőzésünk előtt.
"Több mérkőzését is kielemeztük a GVM Europe-Vác csapatának és így egyértelműen kijelenthetjük, hogy egy nagyon erős ellenfél vár ránk szombaton. Nem véletlen tehát, hogy a Duna partiak szorosan követeik az élmezőnyt a tabellán, és az ötödik helyről várják a folytatást. A tehetséges, fiatal kézilabdázóik nagy akarattal és lelkesedéssel játszanak, amit remekül egészítenek ki a tapasztalt külföldi légiósok. Ők a támadásaik befejezéseiben is komoly szerepet vállalnak és azt a nyitott védekezést is jól megszervezik, amelyet kevés csapat alkalmaz a magyar bajnokságban."

Ezek ismeretében, mi lehet a célja a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club csapatának a szombaton 18.00 órakor kezdődő bajnoki találkozón?

"A mi csapatunk elsősorban a január 13-án sorra kerülő Békéscsaba elleni idegenbeli mérkőzésre készül. Ennek pedig az is egy kiemelten fontos része, hogy a váci és a siófoki találkozókon is megfelelően teljesítsünk. A számszerű eredményeket nézve, ezeken a találkozókon kevés az esélyünk, de nem feltartott kézzel fogunk pályára lépni. Abban bízom tehát, hogy maximális erőfeszítésre késztetjük most a váci gárdát és így egy nagyon szoros találkozót fogunk játszani."

Hosszú szünet után folytatódik a számunkra a bajnokság, most meglehetősen sűrű programmal. Milyen állapotban várja a csapat ezt a következő időszakot?

"Látszik a lányokon, hogy jót tett nekik a pihenés és úgy gondolom, hogy kellőképpen fel is készültünk erre a sorozatra. Karácsony másnapján már edzettünk és csütörtökön két foglalkozást is tartottunk. Így az ünnep után, négy edzésen tudtunk gyakorolni és ezeken ott volt teljes keretünk. Most már csak a műtét után még külön munkát végző Dányi Bernadett és fokozatosan teljesen felépülő Tilinger Tamara hiányzik. A többiek azonban egészségesek, ami azt jelenti, hogy már a csapatba kerülésért is meg kell küzdenie minden játékosunknak."
Következő mérkőzés:
NB I, 7. forduló
2019.10.25., 18:00 óra.
Elek Gyula Aréna, Budapest, Kőbányai út 47/B