SZOROSABBAN A VÁRTNÁL

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.04.15.
A vártnál nehezebben szerezte meg a győzelmet az MKC serdülő, a bajnokságban utolsó és eddig még pontot sem szerző budapesti csapat ellen.
Igaz az előző heti vereség és gyenge teljesítmény után, sokkal többet most nem is lehetett várni a fiataloktól. Ezért örülni kell a nehezen begyűjtött két bajnoki pontnak, amivel a csapatunk 18 – ra növelte a pontjainak a számát. Ez pedig, a nagyon sűrű középmezőnyben mindössze három pontos lemaradás a negyedik helyezéstől. 

Mosonmagyaróvári KC – XVI. kerületi KMSE  26 – 24  (14 – 12)

Leány serdülő II. osztály-Nyugat 19. forduló
Mosonmagyaróvár, UFM Aréna
2019. április 14., vasárnap 10 óra
Játékvezetők: Borsóné Nagy Tímea – Tóth Johanna  

MKC: Fritz N. – Uzonyi-Varga A. 9, Sztranyovszky L. 2, Pusztai 8 (1), Trestyén B., Babinszky 6, Baumgartner E. Csere: Zsigmond D. (kapus), Lengyel L. 1, Mészáros A., Nagy A., Pécsi-Palotás, Pető K. Edző: Vura József

Vura József: "Végig fej – fej mellett haladtak ezen a találkozón a csapatok, hiszen a néhány gólos előnyünket, az ellenfelünk mindig ledolgozta. Így pedig még a hajrá is izgalmas volt, de végül sikerült itthon tartanunk a bajnoki pontokat. Nem számítottam nagy játékra, mert megfogta a csapatunkat a múlt heti betli. A kilenc gólt szerző Uzonyi-Varga Adél eredményes játékát és teljesítményét viszont szeretném kiemelni."
Következő mérkőzés:
NB I, 5. forduló
2019.10.12., 18:00 óra.
Városi Sportcsarnok, Dunaújváros, Eszperantó út 4.