TÁBOR PROGRAM

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2022.06.16.
A honlapunkon és a Facebook oldalunkon is megjelentetjük a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club nyári táborának programját. A szülők, a táborozók nagyon sok fontos információhoz juthatnak ebből az írásból, táblázatokból az MKC két nyári kézilabda táborát illetően. Kiemeljük azonban, hogy szükség esetén a programterv változás jogát a klub fenntartja.

Kedves Szülők és Táborozók! 

Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni a 2022.06.20-2022.07.01-ig tartó táboroztatás részleteiről. 
Étkeztetés szempontjából az ebéd, illetve az uzsonna biztosításra kerül, viszont a reggeli nem, így megkérünk minden szülőt, hogy a gyerekek reggeliztetését lehetőleg otthon megoldani szíveskedjenek, illetve ha ez nem lehetséges, akkor reggelit hozzanak magukkal a gyerekek. 
A két tábor első napjain, 2022.06.20-án hétfőn, illetve 2022.06.27-én hétfőn megkérjük azon szülőket, akik még nem töltöttek ki szülői felelősségvállalási nyilatkozatot a tábor költség befizetésekor, hogy reggel a gyermek érkezésekor töltsék ki.   

A tábor helyszíne: UFM Aréna, 9200 Mosonmagyaróvár Gorkij utca 1. 
Pénteki helyszín: Ökopark, 9226 Dunasziget Fő u.  

A tábor egyes napjaira szükséges felszerelések: cserecipő, csere póló, innivaló biztosítása a gyerekek számára. Az innivalókat hűtőben tudják tárolni a gyerekek. Szerdai és pénteki kirándulós napokra kisebb összegű zsebpénz ajánlott. 2022.06.22 szerdai és a 2022.06.24 pénteki napra: papucs, törölköző, fürdőruha szükséges.

Mindkét pénteki nap: Dunasziget ÖkoPark családi nap! A táborozó gyerekek kivételével a belépő 1000 Ft/fő. (Piknik díj). Parkolni ingyenesen a víztorony mellett kialakított parkolóban tudnak majd. Onnan hátra tudnak sétálni a nagy színhez a Bisztró mellett elhaladva végig az erdő mentén. Ha valaki a kemping területén belülre a hátsó nagy színhez szeretne  parkolni, akkor 500 Ft/autó díjat számolnak fel.  

Tündérsziget Ökopark Nomád Sátorozóhely - Pisztráng Kör Egyesület (pisztrangkor.hu)



Az egyéni kéréseket és az allergiákkal kapcsolatban kapott információkat figyelembe vettük, viszont külön étkeztetést nem tudunk biztosítani. 




Köszönettel,
Makó Márk utánpótlás technikai vezető
+36 20 9519 190