Támogat és szurkol

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.01.18.
A térség egyik kiemelkedő nemzetközi fuvarozó és szállítmányozó családi vállalata a tizenkét éve működő Berger Transport Kft.
„Társaságunk több mint 40 darab 24 tonnás teherbírású szerelvénnyel rendelkezik, ezzel járjuk Európa különböző országait - meséli Haselberger Péter, a Berger Transport Kft. ügyvezetője. Ponyvás járműveinkkel darab illetve raklapárut, billenő rakfelületű járműveinkkel szóródó illetve tömegárut, fekvő illetve kipper silótartályos járműveinkkel pedig ömlesztett árut szállítunk. Partnereink közé tartozik többek között a Motim, a VNT, az Amazone, a Wittmann és a Junkerwerk is. Ezen vállalatoknak nagyon hálásak vagyunk, hogy bíznak bennünk. Cégük mottója is erre utal: az Ön útja a Mi sikerünk. Az idei évben több mint 20 darabos járműbeszerzést tervezünk. A folyamatos műszaki megújulást, a gazdaságosságot, a környezettudatosságot és dolgozóink elégedettségét is szem előtt tartjuk. Szerintem egy jól működő szervezethez nem elegendő az egyéni teljesítmény. Igyekszem figyelni rá és tenni érte, hogy kollégáimmal csapatként működjünk, segítsük egymást. Úgy gondolom ennek az MKC esetében is kulcsfontosságú tényezőnek kell lennie az előre jutáshoz!


„Megtiszteltetés hogy ezen a kiemelt mérkőzésen kiemelt támogatók lehetünk - folytatja Haselberger Péter. A világ legjobb női csapatát fogadjuk a saját csarnokunkban, a saját szurkolóink szórakoztatására. Ezen a mérkőzésen nem a győzelem a fontos, hanem az, hogy a lányok végig küzdjék a találkozót, és hogy büszkék lehessünk a csapatra.” „Nálunk az egész család óriási MKC szurkoló. A feleségem édesanyja az egyesületnek segít, ahol csak kell és lehet. Szurkolói buszt szervez, egészségügyi vonalon segíti a lányok felépülését, ezenkívül bármit, bármikor elintéz nekik ezért is lett a csapat „Zsuzsa Mamája”. A péntek esti hazai meccsek családunk kihagyhatatlan programjai lettek, Zalán fiam minden meccs előtt átkutatja a lakást hogy a „csajoknak” valamilyen jutalomédességet vigyen mérkőzés utánra. A lányok szinte a tenyerükön hordozzák, Lajti után egy kicsit a kabalafigurájuk is lett. Kedvencei továbbra is a Bízik testvérek, alig várja, hogy a mérkőzés után Vanival (Hajtai Vanessza – a szerk.) egy kicsit kapura dobálhasson. Nagyon bízom benne, hogy a hazai meccsek plusz erőt adnak a lányoknak és segítenek az első osztályban maradni, szükség van egy ilyen csapatra a városban!”

Következő mérkőzés:
NB I, 5. forduló
2019.10.12., 18:00 óra.
Városi Sportcsarnok, Dunaújváros, Eszperantó út 4.